fredag den 1. juli 2011

Røverkøb!

Som nævnt var jeg lige til ophørsudsalg igår... og det endte jo med, at jeg måtte køre en tur mere!

Ejeren af plantecentret - min tidligere chef - spurgte, om jeg ikke lige kunne bruge et par buksbom i haven? De stod til 175kr/stk, og selvom der var 50% syntes jeg ikke lige, de skulle med hjem. Men så sagde hun 50kr pr stk hvis jeg tog dem alle.... jeg gumlede lidt på den, talte 7 stk..hm... Så 200kr da! sagde hun - og så kunne jeg jo kun sige ja tak! Det var vist et røverkøb.

Nogle af indkøbene er kommet i jord, resten skal lige om lidt.


Jeg vil kaste mig frådende over planterne, når altså den kedelige opgave med at handle kød og pålæg til måneden er overstået..gaaaab - vil hellere lege med planter!

God weekend til jer alle derude - jeg skal på Tour-de-Blog på søndag, og glæder mig meget!

17 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige indkøb. Der er nu ikke noget som flotte planter til billige penge.

  SvarSlet
 2. et tilbud der ikke kan siges nej til :0) Buksbom kan man ikke få for mange af .....så jeg forstår så godt du slog til Anette - det bliver flot i haven :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 3. Det var da ikke så tosset med sådan et røverkøb :-)

  SvarSlet
 4. Jeg glemte i øvrigt helt at sige, at jeg er grøn af misundelse over at jeres blog-tour - det må være fortrængning ;-)
  Håber I får en fantastisk dag.

  SvarSlet
 5. Blog-tur ??

  Hoold nu op et überskønt kup du der har gjort. Det havde jeg heller ikke sagt nej til :-)

  SvarSlet
 6. Man kan altid bruge en flot buxbom. især til de priser.
  Det lyder hyggeligt med en tour de blog tur. Er det i sønderjylland??

  SvarSlet
 7. Tour-de-blog er på initiativ fra Lone fra Krea-krampen. De er nogle fra det sjællandske, der tager afsted lørdag mod Jylland og ser alt, hvad de kan nå. Søndag er vi to jyder, der springer med på turen og slutter af på Fyn ;-) Den er fuldt booket, men ideen kan da sagtens efterlignes!!!

  SvarSlet
 8. Der er da ikke noget så skønt som et godt plantekup...!! :o)

  SvarSlet
 9. Dejlige indkøb

  Ja, jeg ville nu også godt have deltaget i den blogtur - det lyder hyggeligt og I får garanteret set nogle dejlige haver og sat ansigter på endnu flere...

  God weekend.

  SvarSlet
 10. Jeg forstår godt, at du heller vil kaste dig over de dejlige herligheder end kedelige indkøb. Du har virkelig fået gjort en fin handel.

  Rigtig god fornøjelse med plantningen ;-)

  SvarSlet
 11. Kære Tante Tulle,

  sikke et røverkøb:o) Ja, i denne tid er aktiviteter som brødbagning, indkøb, madlavning, rengøring, tøjvask etc etc ret forstyrrende "spild"tid, ikke?:o) Man vil meget meget hellere ud at rode i jorden.

  Vil lige ønske jer en rigtig dejlig og hyggelig Tour-de-blog og sige, at jeg glæder mig meget til at få besøg af en flok dejlige havegale kvinder søndag formiddag.

  På snarligt glædeligt gensyn og de kærligste hilsner og tanker fra en anden tante

  SvarSlet
 12. PS: Glæder mig meget til at se, om du ligner dejlige Mia Lyhne ligeså meget i virkeligheden, som du gør på dit profilbillede? Jeg er en meget stor Mia Lyhne fan:o) :o)

  Kærligst

  SvarSlet
 13. Hvor herligt med planteophørsudsalg og mulighed for at frådse i indkøb :) Det ser dejligt ud, det du har fået fingre i. God fornøjelse med plantningen, når det kedelige er overstået.

  SvarSlet
 14. Ja, billigere kan det vist ikke blive :-) Jeg har også lige købt 3 buksbomkugler i samme størrelse som den store (50 kr. stykket - ikke engros, men et sted, som altid lukker hvert år til sommerferien, og så sælger de ud til meget få penge).

  SvarSlet
 15. Vi ses i øvrigt på søndag :-)

  SvarSlet
 16. Sikke fine billige indkøb ♥♥

  SvarSlet
 17. Det må siges, at være et røverkøb. Til lykke med det :-)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...