mandag den 18. juli 2011

Blæsten går frisk.. - og lidt feriehjælp ønskes


Kig godt efter - kan I se den?

Jeg var ude i  haven, på jagt efter gode motiver, da denne fætter hoppede forbi mig. Den troede nok, at jeg ikke opdagede den! Men den larmede altså ret meget, sådan en kæmpe-hopper...


Men det var egentlig det her, jeg ville vise - blæsten er strid og mange blomster er væltet. Jeg har nemlig ikke været så fremsynet at bind dem op. Måske har jeg lært det til næste år..


Her har margueritten og hortensiaen Phantom forlovet sig. Blæsten har nok rystet dem godt sammen!

Sommerferien går til Langeland og Nordsjælland - er der nogle gode forslag til seværdigheder på de kanter, så modtager jeg dem med kyshånd! Gerne sådan lidt "grønt" - gider altså ikke lynlåse-museer og lignende..
8 kommentarer:

 1. Hej
  Jeg ved selvfølgelig ikke hvor i Nordsjælland du skal hen, men kommer du i området omkring Frederiksværk/Liseleje er du velkommen i Staudecafeen:) Anne Gine

  SvarSlet
 2. Når i kommer til Langeland vil jeg anbefale jer, at i går en tur i Tranekær slotpark. Det er et stort naturområde med bl.a. sø og store gamle træer - meget flot. Der er kunstnere der har lavet kunstværker af naturmaterialer som står rundt omkring i området. Uanset om man er kunst interesseret eller ej, er det et besøg værd, bare man holder af naturen.

  Her er et link, hvor du kan læse lidt og down loade en brochure.

  http://turist.langeland.dk/?vm=6291

  Rigtig god ferie - forhåbentlig i tørvejr ;-)

  SvarSlet
 3. På det nederste bille får jeg fornemmelsen af engelsk have ... skøn sammenfiltring.
  God ferie!

  SvarSlet
 4. Flot flot grasshopper :) Er den så stor som den ser ud til?
  Det er da lidt af en gevinst at få øje på sådan et flot eksemplar, her hos os er de bare bitte små synes jeg.
  Nu med ferien !! Dejligt iøvrigt :)Fredensborg slotspark er helt sikkert et besøg værd, tror hele parken er tilgængelig i Juli måned,Frederiksborg slotspark i Hillerød og frilandsmuseet i Lyngby er heller ikke at kimse af og skulle turen gå til hovedstaden er der jo meget grønt at se på, Frederiksberghave, Botaniskhave og Kongenshave og helt sikkert en hel masse andet.
  Rigtig god ferie.

  SvarSlet
 5. Hej Annette,
  Noget jeg kan anbefale, som dog absolut ikke har noget med blomster at gøre er at køre til Gilleleje havn og spise fx en skaldyrstallerken hos Adamsen Fisk. Det gjorde vi i onsdags, og det var bare mums. Smagte super frisk af hav og blæst :))))

  SvarSlet
 6. Anne Gine - tak, ja det var da slet ikke utænkeligt? Jeg skriver din adresse med på listen over mulige besøg - skal vi lige ringe først?

  Vivik - tak, ja jeg er vild med Land Art, så vi SKAL se slotsparken - tak for linket.

  Kisser - åh, det var da noget af en ros at få ;-) Håber at haven en dag lever op til det engelske udtryk..

  Pia - ja, det var en af de store, nok en 10cm vil jeg tro. Har kun set dem i drivhuse før..
  Tak for de gode grønne forslag, jeg er ret sikker på jeg har været alle de steder - som barn!! Så fokus er jo nok flyttet en anelse nu. De kommer med på listen - så må vi se, hvor meget vi kan nå.

  Lene - Det lyder godt nok også fristende!

  SvarSlet
 7. Hej Anette. Ja du/I skal være velkommen:) Du er velkommen til at maile eller ringe staudecafeen@forum.dk eller mobil 20970041. Hvilke dag er du i Nordsjælland? Anne Gine

  SvarSlet
 8. Det er da en fantastisk Hoppe du der har fundet, hvor er den flot! God tur til Sjælland, og nu har jeg jo fået lyst til at se et lynlåsmuseum ;o)))

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...