mandag den 4. juli 2011

Tour-de-Blog vel overstået

- og en kæmpe oplevelse rigere! Det var en rigtig dejlig dag, og hyggeligt at møde de andre blogge-damer i virkeligheden. Super godt initiativ, Lone!

Fru Friis og jeg kørte afsted søndag morgen og mødtes med sjællænder-bussen ( ;-) )  ved den legendariske - og super søde- Tante Grøn. Hvor var vi heldige at opleve den have. Cottage-stil med sikker hånd og personlighed så det basker. Haven kommer med i Claus Dalbys bog  Hemmelige Haver, og da haven netop ER  en velbevaret hemmelighed, vil jeg ikke vise billeder. Kun gøre jer en anelse misundelige og nysgerrige ;-) Forestil jer frodighed og farver, romantik og sjæl, udnyttelse af hver en kvadratcentimeter. Så har man vel billedet af sin drømmehave i hovedet, og det er nok ikke langt fra virkeligheden...

Vi var et kort smut forbi Lundhede Planteskole, hvor jeg forelskede mig i en Jack Frost kærmindesøster... men eftersom de syntes den skulle koste 149kr, lod jeg den stå!!!!

Og forbi Frk. Iberis  , der havde åbnet sin skønne butik for vores skyld. Se bare her:

Hvor sødt!

Det ser da bare hyggeligt ud...

Meget fristende!

Ude i gårdhaven var der også tændt levende lys. Pragtfuld lanterne...
Og Iben diskede op med chokolade og the/kaffe til os, det var jo bare smukt gjort.

Vi sluttede af hos Staudefeen Marlene hvor vi liiiige købte lidt flere planter...Den gule røllike kom dog ikke med hjem denne gang. Måske en anden gang?

Det var en dejlig tur, og idéen kan jo frit kopieres derude...

15 kommentarer:

 1. Det lyder som en meget hyggelig tur. Har set indlæg fra de andre på turen og selvom det var lidt vådt har i vist haft en rigtig skøn tur.
  Ja det er helt sikkert en ide der er værd at kopiere.

  SvarSlet
 2. Det lyder som om, I har haft en fantastisk tur :-)

  SvarSlet
 3. Det lyder rigtig hygggeligt med sådan en tur:) Anne Gine

  SvarSlet
 4. En skøøøøøøøøn dag.... :o)

  SvarSlet
 5. Ja var det ikke bare for hyggeligt Anette ... Jeg bøjer mig i støvet, eller det vil sige i ukrudtet ! Så vender man ryggen til haven i 2 dage (to dage blev der sagt)og så er ukrudst-bomben sprunget derhjemme imens !
  Nå men det rager mig heldigvis en høstblomst, for hvor har det været fantastisk at tilbringe weekenden i have-passionens tegn:-)
  Knus Lone

  SvarSlet
 6. Hej

  Det lyder som en hyggelig dag. Og hvem vil ikke gerne shoppe planter. ;-)

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 7. Tak for det dejlige besøg - det må I gerne gøre en anden gang :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 8. Super idé med sådan en tur...
  Hvis du kommer forbi mig en gang igen, skal du få en 'Jack Frost' med hjem. Dem i indgangspergolaen har bredt sig fint det seneste års tid :)

  SvarSlet
 9. Tak for igår, det var super skønne oplevelser og man er lidt mat idag:)

  SvarSlet
 10. Så mange skjønne bilder!!
  Jeg kan godt like din blog, så jeg følger deg videre!
  Jeg har ikke sett gule rylliker, kun hvite og røde:o)

  Knus, Helene fra Norge

  SvarSlet
 11. Lyder bestemt som en hyggeligt tur.
  Syntes nu ellers godt om den gule røllike... må vist kigge efter dem ;0)

  SvarSlet
 12. Uuuuh, hvor spændende at du lige løfter sløret fra en hemmelig have - så meget mere at glæde sig til og høre endnu mere fra førstehånd. Skønt med jeres arrangement - lyder ikke som om det er sidste gang i skal træffes.

  Klem
  Mille

  SvarSlet
 13. Hyggelig og uforglemmelig tur må det have været. Dvs. at bilen / bussen har været en hønsehus på hjul sådan som i nok har snakket ha..ha...ha.. (UNDSKYLD !! kunne ikke dy' mig)

  SvarSlet
 14. Misundelsen gnaver, mule, mule, mule

  SvarSlet
 15. Kære,søde Tulle<3

  hvor er det et fint indlæg, du har lavet omkring jeres Tour-tur:o) Billederne fra Iberis taler jo helt for sigselv:o)Får lyst til at tage til Middelfart lige Mette Wuns:o) Jeg blev meget meget glad for dine smukke ord om min have. De rørte mit blomsterhjerte dybt. Og der bliver de lagret og gemt:o) I hjertet altså!

  Her gik jeg og troede, at du var ligeså smuk som Mia Lyhne. Men det er du slet ikke: Du er jo meget meget meget smukkere:o)(Hvis du, Mia Lyhne, er blomsterinteresseret og læser med her, så husk at du også er smuk:o)

  Det var en fantastisk dejlig oplevelse for mig, at have besøg af sådan en vidunderlig flok blog-kendisser:o) Tusind tusind og atter tusind tak for den helt ubeskriveligt smukke buket, du havde bundet til mig. Jeg blev simpelthen SÅ glad for den, da en havetosse kun yderst sjældent får en blomsterbuket, "for du har jo selv så mange blomster i haven:o( DU kender en havekvindes behov, søde Tulle. Jeg værner om din buket, som var det et lille spædbarn. Nyt vand hver dag. Kold overnatning og jow jow, den holder skam endnu:o)

  Og som om det ikke var nok:o) så modtog jeg et fuldstændigt fantastisk smukt hjemmemalet og hjemmekreeret kort med søde ord OG en samling mørkpink darlings med posten her forleden:o) Jeg havde nær slået flikflak, så glad blev jeg. TITUSIND TRILLIONER TAK. Er der noget, du mangler i DIN have? Så vil jeg så frygtelig gerne have lov at gøre gengæld? Jeg har sikkert et eller andet, der skal tyndes i:o) Mangler du f.eks en rosen-vejbred? Den er simpelthen så god i oasisdekorationer og meget meget holdbar. Your wish is my command:o) Spyt endelig ud, hvis jeg har et eller andet, der kan friste:o)

  Hvor var det dejligt at få lov at tale have og blomster i en lind talestrøm, uden at nogen begyndte at vende det hvide ud af øjnene, da vi mødtes sidste søndag. Jeg nød jeres passion, enthusiasme og glæde i fulde drag. Hvor er det befriende at møde nogen, der "fejler" det samme som een selv....nemlig "blomstergalskab":o)
  Håber vi allesammen kan mødes igen en anden god gang.

  Stort taknemligt regnvejrsknus og endnu engang TAK.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...