onsdag den 10. august 2011

Land-Art på Langeland

I Tranekær Slotspark finder man spændende kunstværker udført i naturens materialer, Land Art kaldes denne kunstform, og jeg er meget betaget af det - nok fordi det læner sig meget op ad mit fag som blomsterdekoratør.

 
Det er meget fascinerende hvad der kan skabes af så enkle materialer.
Kunstværkerne er forgængelige, og det bidrager jo til oplevelsen. Man kan ikke forvente at få samme oplevelse, hvis man vender tilbage om nogle år!

Dette overflødighedshorn er jeg meget begejstret for.

Og denne flod af grene starter oppe på toppen af en ( ret stejl ) bakke - vi måtte naturligvis liiige kravle derop for at se den fra en anden vinkel!!! ( puha - vi er nok nærmere i "faxe-kondi"..)

Udgåede træer med graffitti!

Ved lysthuset, som ligger lidt gemt, er denne søde bro. Meget romantisk, og meget tilgroet.... en måske glemt del af haven..?

16 kommentarer:

 1. Ohhh, landart er virkelig en kunstart der appelere til mig også,floden og overflødigheds hornet er virkelig fede.Og de døde træer. ;)Fedt fedt. Senere i denne måned er der havefestival på Sofiero i Sverige hvor der vil være en konkurence i landart,med udvalgte blomsterdekoratører fra 10 lande. Det skal jeg helt klart over at se selvom det er samtidig med tivolicuppen, men man kan jo ikke få det hele!!! ;)

  SvarSlet
 2. Jeg må jo erkende at jeg ikke kendte begrebet landart, - men at bruge naturens resourcher på den måde, det kan jeg li'. Super flot flod og stenen der næsten svæver på pinde... Kunsten er så nu at få det kopieret ned og ind i min have ;o)

  SvarSlet
 3. Smuk.. Anderledes end det man ellers ser.

  SvarSlet
 4. Meget,meget smuk og spændende og dine billeder gør det ikke mindre spændende- de er så goe :)

  SvarSlet
 5. Nej, hvor sjovt. Det er da en oplevelse at se naturkunst på denne måde.

  SvarSlet
 6. Det gad jeg godt at opleve for hvor ser det spændende ud. Jeg er også begejstret for floden og grenene med sten i toppen. Tak for tippet:)

  SvarSlet
 7. Hvor ser det spændende ud. Jeg kendte heller ikke denne kunstform. Den kan jeg rigtigt godt lide :-)

  SvarSlet
 8. Vildt flot! Se det´ er kunst jeg kan lide. Ro for øjet :) Er ret vild med stenene der kommer ud af "røret" af grene...

  Sådan noget kunne man gå og se på en hel dag, ville bestemt elske at få det ind i min have!!

  SvarSlet
 9. Aha, det vil jeg lige notere mig - måske kommer jeg i nærheden i weekenden.... njarrrr programmet er vist fyldt ud, men så en anden gang.

  SvarSlet
 10. Det er altså vildt flot og råt - elsker forfaldet og og det rå træ. Tak for nogle dejlige billeder.

  Når jeg kommer til den del af landet skal jeg da en tur forbi :)

  Annette

  SvarSlet
 11. Det er da helt vidunderlig kuknst, jeg er helt vild med den. Særligt "floden". Diu må have taget en "hle film" som vi ville have sagt den gang,. vi havde filmruller.

  Tak fordi du delte med os!

  Kh. Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 12. Hvor ser det spændende ud. det vil jeg gerne se en dag. tak for de inspirerende billeder.

  SvarSlet
 13. Så lærte jeg også noget i dag af at blogge :-) Hele konceptet er vidunderligt! Sådan! Dine billeder giver et godt indtryk at de forskellige kunstværker. Flere fremhæver floden - måske fordi den er imponerende - men de andre ting er også dejlige.

  SvarSlet
 14. Hvor er det flot lavet, flotte billeder :)

  Rigtig go´weekend Anette :)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...