fredag den 5. august 2011

Anne Stine Stauder

I Stenlille, laaaangt ude på bøhlandet, besøgte vi igår. På vej hjem fra familiebesøg på Sjælland, lavede vi lige en afstikker.

Der er lavet bede med moderplanter, så man kan se størrelse og farve, og det synes jeg er en rigtig god ide´. Her var tonsvis af floks...

Sedum og solhatte...

Og en masse andre dejlige stauder. Bedene var skønne og store, dog ret fyldte med ukrudt. Det er et stort areal. Kan sagtens forstå, det tager meget tid at holde.

Hvis man går heeelt ned i bunden af planteskolen og op bag nogle graner, ligger denne smukke prærie. Her blev jeg meget inspireret, og sikke et dyreliv. Sommerfugle, bier, firben overalt.
Nogle af de vildtvoksende planter var sedum, hestemynte, solhat, skabiose, røllike, græsser og merian. Skønt skønt skønt!
Vi købte dog kun en enkelt plante, for der var ikke så meget pottet op endnu. Næste år skulle udbuddet være større... så måske vil vi køre forbi igen ved lejlighed.

7 kommentarer:

 1. Nej, hvor ser det skønt ud. Og alle de floks - sikke en duft, der må have været.
  Hvis jeg kommer i nærheden af en bil, jeg kan låne, tror jeg da godt, jeg kunne være fristet til at lægge vejen forbi :-)

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at være et fantastisk sted - hvilken frodighed.....og prærien er jeg helt forgabt i ;0)

  SvarSlet
 3. Hej

  Det ser rigtig flot ud. Jeg er vild med floks, så det er jo bare et skønt syn der. Ligesom Frk. Solhat er jeg også vild med prærier, enge, overdrev osv.

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 4. Skønt og inspirerende billed af prærien. Jeg er blevet lidt vild med alle de pjuskede hestemynter.
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 5. Det ser flot ud med den frodighed af flotte blomster :-)
  Vi havde overvejet en tur derop senere på måneden, men måske skal man vente til næste år så, til udbuddet er lidt større.

  SvarSlet
 6. dejligt, tænk at ha' en hel mark med Floks, ak

  SvarSlet
 7. Sikke en blomstereng........det bliver bare ikke smukkere :o)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...