onsdag den 29. juni 2011

Rosens død!

Igår formiddag så det sådan ud:

New Dawn og clematis Jackmannii hygger sig på rosenbuen, som vi satte sidste år. Meeeen, buen var knækket..

Efter et desperat redningsforsøg ser det nu sådan ud... rosen på den ene side er knækket af næsten helt ved jorden, clematis´en også sat helt tilbage... på den anden side er det nogenlunde reddet i hel tilstand.
Hvad kan man lære af det! IKKE købe de spinkle - og billige- rosenbuer.... det er virkelig ærgerligt, ikke engang 1 år holdt den. Og det var lige ved at blive så flot! Så nu bygger vi altså en selv. Resultatet af det projekt skal jeg nok vise senere..

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Så roserne fik lov at gøre gavn i en lille dekoration. Så kan jeg da nyde dem lidt alligevel....

15 kommentarer:

 1. Nej hvor ærgerligt. Det skal nok være en bue i jern eller solid stål til næste gang. Håber at både rosen og clematisen kommer igen næste år.

  SvarSlet
 2. Øv - hvor ærgerligt. Heldigvis får man altid en chance mere - næste år.
  YYYndig dekoration :O)

  SvarSlet
 3. livet kan være hårdt engang imellem, og det var en af de ting Claus Dalby lagde stor vægt på... brog ordentlig materialer og ikke de billige udgaver til planterne..

  SvarSlet
 4. Nej de buer er elendige... Vi har også måtte aflive vores. Blåregnen bøjede den i en total uformelig facon.

  SvarSlet
 5. Surt show men godt med den flotte flotte dekoration.

  Jeg glæder mig til at se jeres projekt, for jeg kunne også tænke mig en hjemmebygget - hvor traileren kunne køre igennem !!

  SvarSlet
 6. Øv - hvor trist :-(

  Jeg er sikker på, at en hjemmelavet bue, ud over at være mere holdbar, også bliver meget mere charmerende. Glæder mig til at se den og held og lykke med projektet.

  SvarSlet
 7. uhhhhhh.....hvor ærgeligt Anette - det er næsten ikke til at bære - men som Signe er jeg sikker på at det bliver bedre næste år med jeres egen bue :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 8. Nej hvor ærgeligt, men når det nu er sket er det et fint tidspunkt for Roserne kan jo stadig nå at vokse en del:)
  Og ja sikke en fin dekoration.

  SvarSlet
 9. Ja, det var da godt nok ærgerligt :-/ Men dejligt, at du fik en så smuk dekoration ud af blomsterne :-)

  Vi lavede selv rosenbuer for ca. 10-11 år siden - og de holder! Vi har ikke selv en nu, men min søster og min mor og far har en, og man kan slet ikke se, at de er så gamle (lavet i træ og malet blå).

  SvarSlet
 10. Ak og ve!! Træls når man glæder sig til noget godt, men mon ikke bare det bliver endnu bedre når I får bygget noget holdbart! Og så kom der jo en nyttig erfaring ind på kontoen.. ;o)

  SvarSlet
 11. øv hvor ærgeligt...det så ellers flot ud inden kollapset..godt det så kunne blive til en lille trøste buket..pøj pøj med den nye bue..Diana :0)

  SvarSlet
 12. Rigtig træls, måske når den at komme igen i år, ellers gør den i hvert fald næste år.

  SvarSlet
 13. Uf ja, det har jeg også prøvet. Min holdt to år, men så kollapsede den også med rose og det hele.
  Det er da bare den yndigste dekoration du fik ud af det :-)

  SvarSlet
 14. Øv, hvor ærgerligt. Jeg har også flere af de billige plantestativer, og ja de holder ikke så længe, men det er ikke altid økonomien er til de andre eller man har handy-evnerne til selv at bygge et ;-)

  SvarSlet
 15. Nejj hvor ærgerligt. Godt at noget af det kan reddes, så har du en god start til den selvbyggede. Godt at roserne kunne gøre nytte i den supersøde buket :-)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...