søndag den 19. december 2010

Juledekoration..

Jeg fik lige bakset en juledekoration sammen til mig selv også.


Ideen er at der på fadet skal ligge moskugler i forskellige størrelser, kun pyntet let med lidt grene, kogler og nødder. De store moskugler har oasis indeni så man også kunne stikke friske blomster i. Jeg har dog brugt reagensglas og så sat alpeviolblomster og blade i.Fyrfadsholderne er også bare stukket i en kugle med oasis.

Tak til alle jer, der læser med hos mig - jeg jubler over alle kommentarer, og må indrømme, at jeg godt kunne være bedre til at kommentere hos jer også! Måske et nytårsfortsæt! Men I kan tro, jeg er inde og kigge når tiden altså er til det.

Iøvrigt venter jeg på posten.... der skulle være en lille ting på vej fra Loppe, så jeg er meget spændt. Ved dog, at hun har sendt den for snart en uge siden... Mon den når frem til mig... Så kommer der nemlig fotos på bloggen, og selvfølgelig et link til Loppe.

God 4. søndag i advent til jer alle ;-)

3 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte dine dekorationer. Den måtte godt stå på mit bord på fredag;-)

  Med hensyn til at kommenter på andres blogs, synes jeg ikke, at man skal føle sig forpligtet, men man skal gøre, hvad man føler for. Ellers kan det hurtigt blive et stress moment, og det er jo ikke meningen med bloggen, vel?

  Også en dejlig 4. søndag i advent til dig.

  SvarSlet
 2. Flot er den, mosset og de små voksblomster (er det ikke det, de hedder) får dekorationen til at ligne en lille eventyrhave, håber at du får en rigtig hyggedag.

  SvarSlet
 3. Hеya i'm for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid others like you aided me.

  Also visit my homepage: skin lightening home remedies

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...