torsdag den 9. december 2010

Haven står sin prøve

.. om vinteren, er der mange, der siger.


Det er nu, man kan se de bærende elementer og linjer.


Og det er nu, man kan gå en tur rundt og se, om haven også er værd at nyde lige nu!


Jeg må konkludere, at linjerne ikke er så tydelige nu. Jeg er ikke den store tilhænger af stedsegrønt, men nu kan jeg godt se, at det ville være på sin plads med lidt mere til at give farve og karakter.


Men lidt er der dog hist og her- et par rhododendron og buksbom giver lidt kulør i alt det hvide. Neden under sneen er der juleroser! De er ret nyplantede, så jeg forventer ikke blomst i år.

Så måske skal ønskelisten til jul revideres nu - der skal tilføjes flere grønne plante-ønsker, ved siden af de stauder, jeg sukker efter ( jeg nævner i flæng dobbelt hvid høstanemone, dobbelt violfrøstjerne, flere af alle de sortbladede skønheder..) Nå! Jeg kan mærke længslen efter sommer... Men lige nu vil jeg nyde vejret og den smukke sne.

2 kommentarer:

 1. Du må væbne dig med tålmodighed, det varer lidt før du kan komme ud og plante.

  SvarSlet
 2. Det første billed i dette indlæg er helt fantastisk - jeg måtte lige have det op i stor størrelse og så sidde og nyde det lidt :o)
  Jeg er heller ikke så meget til det stedsegrønne, men nu da vi kommer tidligere i gang med havesæsonen i sommerhuset, så ser jeg jo at det er helt gennemsigtigt ind til nabohaverne og det hele er bare brune pinde...ikke et grønt blade i syne.
  Jeg har derfor i år fået plantet 12 Kirsebærlaurbær rundt omkring op mod nabohækkene.
  Så jeg er spændt på hvordan det bliver de næste par år - de skulle vokse 40-50 cm pr år.
  Hilsen Berit fra Irishaven

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...