lørdag den 24. september 2011

Tak for venlige hilsener og tanker

Det har lunet rigtig meget. Åh, hvor man knytter sig til de dyr. Men det hører jo med at man må tage afsked.


Nu er computeren lavet, og jeg har taget et par efterårsbilleder - men så driller internetforbindelsen!!!! Både fastnet og internet er nede, virker kun sporadisk. Tekniker kunne komme på FREDAG... der er lææææænge til!!!

Prøver lige at udgive dette korte indlæg for at se, om det virker nu.....

God weekend derude i det skønne sensommervejr!

søndag den 18. september 2011

En af de uger hvor alt går galt...

Et hurtigt indlæg, uden fancy have-billeder. Jeg er her stadig. Men er lige kommet igennem en helvedes-uge, der startede lørdag i sidste uge, hvor lynet slog ned her og smadrede computeren....  Mandag døde min mobiltelefon.... tirsdag måtte jeg aflive min dejlige Quando-hest pga kolik og tarmslyng. Han blev kun 4 år. Jeg har haft ham fra føl, og han blev tilredet i foråret, så nu skulle vi rigtigt igang... men sådan gik det ikke. Puha, hvor det var hårdt at tage afsked.


Dejlige dreng. Savner ham.



Men nå, computeren er repareret, jeg har lånt en gammel mobil indtil videre, og så har jeg jo vundet en sidegevinst hos Frøbutikken, så det luner da noget.

Vender snart tilbage med et mere muntert indlæg om det, det egentlig skal handle om her på bloggen; haven.


torsdag den 8. september 2011

Et lille torsdagseventyr

Der var engang en lille kvan, der dannede sine første rødder i en hemmelig have langt nordpå. Kvanens mor var en rigtig flink dame, som syntes, at den lille Angelica skulle have et nyt hjem under sydligere himmelstrøg, og derfor blev kvanen nænsomt pakket i fugtigt papir og en plastpose, så den ikke skulle mangle vand under den lange rejse sydpå.

Vedlagt i pakken var også et sødt kort, hvor den lille kvans stamtræ og fulde navn stod beskrevet. Da pakken ankom, blev den søde Angelica straks pottet op i frisk muld, og den fik lovet en lun plads i drivhuset vinteren over. Selvom det var sydpå, bliver vintrene nemlig hårde for en lille nyplantet Angelica Gigas.


Nu står den så og hygger sig i nye omgivelser, og venter på at vokse sig stor og stærk. Og hvem ved, måske kommer dens mor en dag og besøger den?


... Se det var et rigtigt eventyr .....

Award til mig?!

Jeg har modtaget en Award fra søde Mille med bloggen http://designlacamara.blogspot.com/  


Og som tak forpligter jeg mig til:

1. Takke og linke tilbage til den person, der tildelte mig awarden: Tjek - er gjort
2. Give awarden videre til 8 andre bloggere, som jeg har opdaget for nylig: Den vender vi lige tilbage til

3. Kontakte de 8 bloggere og fortælle dem om deres pris: Jaeh ... læs videre
4. Fortælle 8 ting om mig selv som jeg vil dele:

Men her kan jeg godt lege med:

1: Jeg HADER kædebreve

2: Jeg er sukkerafhængig

3: Jeg har forlængst besluttet mig for, at hvis en film ikke gør mig i godt humør eller direkte skræmmer mig, vil jeg ikke se den! Hvorfor spilde tid på det?

4: Jeg er uddanet Clairvoyant og Dyrehealer - bruger det dog ikke

5: Har været Landsmester i riffelskydning

6: Ville som barn være tandlæge, for de tjente gode penge!!

7: Hader edderkopper...

8: Synes det er vigtigt at omgive mig med smukke ting, blomster og natur.

SÅ - jævnfør punkt 1 - vil jeg IKKE sende awarden videre i Blogland, men giver den op i luften og så kan man gribe den, hvis man vil.
Og der er så mange fine blogs derude, og jeg hygger mig meget med at læse dem, og "lære folkene bag at kende " så meget som man nu kan virtuelt.

SÅ TAK TIL JER ALLE - I beriger min dag! <3 <3

mandag den 5. september 2011

Træer i haven

Heftigt inspireret af det nyeste nummer af Haven, vil jeg lige vise mine træer også. Vi købte jo huset i 2006 og gik for alvor igang med haven i 2008, og vi har plantet en masse forskellige træer, som gerne skulle give lidt karakter når de bliver større.

Uret rundt: Selvopfostret røn. Står nu i det brændte bed og skal skygge lidt for den grimme bygning..
Paradisæbler Brændkjær og Hyslop på stenhøjen
Prydpære i det hvide bed
Lille bøgetræ, der stod under en masse store træer, som vi desværre måtte fælde, da de havde en ret faretruende hældning.. Nu prøver vi at formklippe det lidt, og det står i "børnehaven". Jeg tror det bliver hyggeligt at lege under. Vi har også ladet nogle store stammer ligge til leg.
Paradisæble Scarlet. Røde blade, lyserøde blomster. Skulle give mørkrøde æbler, men det er nok først næste år.
Paradisæble Red Sentinel står ved drivhuset og skal med tiden give lidt skygge ned over mine planteborde.. de rød/orange æbler passer så fint til de brændte bede i den afdeling.
Ægte kastanje, frøplante fra en onkel, og den har fået godt fat nu. Den startede sine dage i et hegn, og er derfor lidt krum - det synes vi er charmerende. Det bliver jo et kæmpe træ, men der burde være plads til det.

Derudover er der også sat en vandgran, også en frøplante-foræring, der efterhånden er 5 år og har nået 1,5 m. Der er også en Gingko, men den ved ikke helt hvad den vil. Vintrene er vist for hårde ved den. To prydkirsebær er der også.

Så nu venter jeg bare på at de vokser godt op og giver lidt læ og højde til min ellers flade og åbne have.. 

lørdag den 3. september 2011

Rosenpergola, frodighed og fødselsdag

Jamen har det ikke været en skøn dag?? Jo!!. Først pergolaen:
Nymalet og næsten klar til rosen-invasion!!! 14 roser er bestilt hjem, og de skal have selskab af forskellige klematis. Det bliver en regnbue af farver - lige til at blive glad i låget af!! Pergolaen er 10,5 m lang, så man rigtig får fornemmelsen af en lang gang. Der skal stå en bænk i midten. Samtidig adskiller den det orange haverum fra det lyserøde, og ligger placeret et sted, vi alligevel bruger som sti.

Hjortetrøsten står superflot i år, den har virkelig nydt godt af al den regn. Det er da godt for noget!!!

Et kig ned ad stien i den lyserøde fdeling. Her er grønt og frodigt - men jeg glæder mig til at bøgehækkene får mere karakter!

Dagens ubestridte hovedperson har været "lille-Tulle" som rundede sin første fødselsdag idag. Med feber. Ligesom moderen. Men vi gennemførte en hyggelig familiedag alligevel, og vejret var jo pragtfuldt!

Håber I alle nyder weekenden og det sommerlige vejr :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...