torsdag den 8. september 2011

Et lille torsdagseventyr

Der var engang en lille kvan, der dannede sine første rødder i en hemmelig have langt nordpå. Kvanens mor var en rigtig flink dame, som syntes, at den lille Angelica skulle have et nyt hjem under sydligere himmelstrøg, og derfor blev kvanen nænsomt pakket i fugtigt papir og en plastpose, så den ikke skulle mangle vand under den lange rejse sydpå.

Vedlagt i pakken var også et sødt kort, hvor den lille kvans stamtræ og fulde navn stod beskrevet. Da pakken ankom, blev den søde Angelica straks pottet op i frisk muld, og den fik lovet en lun plads i drivhuset vinteren over. Selvom det var sydpå, bliver vintrene nemlig hårde for en lille nyplantet Angelica Gigas.


Nu står den så og hygger sig i nye omgivelser, og venter på at vokse sig stor og stærk. Og hvem ved, måske kommer dens mor en dag og besøger den?


... Se det var et rigtigt eventyr .....

13 kommentarer:

 1. Se det var et rigtigt dejligt og smukt lille eventyr, - og jeg er sikker på de levede lykkeligt til deres dages ende... ;o)

  SvarSlet
 2. Et dejligt lille torsdagseventyr, og jeg er sikker på at jeg ved hvem "moderen" er :)

  SvarSlet
 3. Nu sidder jeg igen her i stuen og smågriner - denne gang af dit søde eventyr. Haveblogging gør mig så glad i hverdagen :o)
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 4. Hov,husk de tre prøver eller modstandere... :)

  SvarSlet
 5. Kisser - jeps, overvejede det også, men tænkte at så blev det et lidt langt blogindlæg!!! ;-)

  Lene -ja du kan nok godt gætte det ;-)

  Berit - hvor dejligt at kunne sprede lidt glæde!

  Fru Friis - ja, og lavede en masse små nye angelicaer til uddeling i det ganske land ;-)

  SvarSlet
 6. Håber íkke den lille Angelica kommer ud for nogen ondskab eller andet, der kan true den.

  Dens mor vil sikkert gå gennem ild og vand for den :)

  SvarSlet
 7. Dejligt med et eventyr som ikke skræmmer livet af én (hader evetyr med bladlus, meldug, hvide fluer, spindemider og den slags)

  SvarSlet
 8. Tak for det søde eventyr og besøget på min blog. Jeg har også en mørk kvan og masser af frø :-)
  Og du er i hvert fald også velkommen til bloggertræf på Samsø. Jeg skriver om det igen til marts. Jeg har foreslået datoerne 17. eller 19. maj. Håber vi ses, og at der kommer mange.

  SvarSlet
 9. Se, det var et sødt lille eventyr :-)

  SvarSlet
 10. Det var en historie så sød som den sødeste Kvan.

  Du vandt desværre ikke i Give Awayen... så jeg lavede en lille sidegevinst på blomsterløg for en hund, som du tilgengæld vandt. Se her:http://froeskuffen.blogspot.com/2011/09/vinderen-af-give-awayen-sidegevinster.html

  SvarSlet
 11. Kære Tulle,

  Jeg kan også et eventyr:

  Der var engang en gammel tante, der ventede besøg af 7 haveblogkvinder Hun var meget meget spændt. Hun havde sådan glædet sig til at møde dem alle. Først kom de to jyder. Den ene var godtnok af københavnsk afstamning men dog "ny-jyde":o) Da tanten gik ned til vejen for at modtage de to første gæster, stod jydekøbenhavneren med den yndigste og smukkeste havebuket, man kan tænke sig:o) Så var tanten solgt! Den gamle tante blev både glad og rørt. Hun faldt pladask for det smukke Tullebarn.

  Senere mødte den gamle tante Tullen i en fin og berømt have i Risskov. Tanten var meget glad for at se den bedårende Tulle igen:o)

  Tanten havde et par ekstra Angelica Gigas, som hun havde bidt mærke i, at Tullen sværmede for. Derfor var det hende en stor glæde, at kunne forære den unge Tulle et eksemplar af "racen".

  Den gamle tante vil meget gerne komme og besøge det morsingboske adoptivbarn, der er flyttet til Sønderjylland og som skal til at lære at sige "Mojn". Er sikker på, at det hurtigt vokser sig stor og smuk ligesom sin adoptivmor:o)

  Håber både Angelica og Adoptivmor Tulle lever lykkeligt til deres dages ende.

  De eventyrligste hilsner

  SvarSlet
 12. Sødt eventyr Tante Grøn.
  Venlig hilsen
  Lisbeth
  Høneballehaven

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...