søndag den 13. november 2011

En rødmende rose

Kærtegnet af vintersolens lave stråler. Hvor har det været en flot dag.


Og jeg fik tid til at lave en lille opstilling ude i gårdspladsen, lige foran bilens faste holdeplads, så jeg ser det hver dag! Nu må vi se hvor længe blæsten vil lade det stå.

Har I nydt weekenden?

18 kommentarer:

  1. Hvor er det en smuk rose og fin opstilling du har lavet (som altid :o)

    SvarSlet
  2. Jo, jeg har også nydt weekenden. Det blev til mange dejlige timer i haven for en gang skyld ;-)
    Rigtig fin opstilling :-)

    SvarSlet
  3. Jeg fik lige 3 timer i sommerhushaven til vinterklargøring og blev næsten færdig. Der var kun lidt sol i starten, så jeg nyder lige din solskins-rose :o)

    SvarSlet
  4. Det er en fin opstilling du har lavet - og rosen også.
    Jeg har i dag fået lagt de sidste løg og har lavet et par pilekranse, så langsomt begynder jeg også at pynte op. Jeg vil tro det kulminerer næste weekend, hvor jeg skal på julens første marked.
    Ha' en god uge.

    SvarSlet
  5. Hej. Det var en smuk rose og din opstilling er jeg helt vild med. Jeg håber ikke, blæsten tager det, men at du kan nyde det rigtig længe. Jeg har haft en skøn weekend og været i haven, men har også lavet mange andre ting.

    SvarSlet
  6. Jo tak, det har været nogle skønne timer i min have med kreative projekter - desværre nok lidt mere øjebæ, men det varmer om benene (på Hortensierne).

    JEg synes rigtigt godt om din pynt. Og det er bare en god ting, at ens entre, hvor man færdes dagligt er pyntet lidt op. Mine drenge/mænd her på matriklen (mand, og 2 teenagere) ser det nok ikke så meget som jeg, men det gør ikke noget. Deres sjøæl og sind gør - og det er det vigtigste). Og så bliver jeg selv så glad af at pynte op. Kender du det?

    SvarSlet
  7. Dejlig opstilling, og godt du har placeret den et sted, hvor du kommer dagligt :-)

    Jeg må vist også snart i gang med lidt udendørs pynt. Nu har jeg jo 2 steder der kan pyntes op ;-)

    SvarSlet
  8. Sikken smuk rose og hvor er det dejligt at du sådan forskønner din hverdag med fine opstillinger!

    Jeg er lidt benovet over, hvor mange der allerede er begyndt at pynte op til jul. Du frelsens - det er knap midt november.

    SvarSlet
  9. Fantastisk smukt rose billede og skøn opstilling.

    SvarSlet
  10. Kære Anette,

    hvor ser det godt ud :-) Hvor har du købt de små potter til højre på billedet?

    Ja, det var smukt vejr i går. For en gangs skyld var jeg dog ikke ude, da jeg var til julemarked hele dagen - lige til det blev mørkt.

    Det ser ud til, at du har nydt dagen i fulde drag ;-)

    Kh. Marlene

    SvarSlet
  11. Kære Tulle,

    sikke en stemningsfuld og smuk opstilling du har lavet. Åh, ja vi tøser har brug for den slags, ikke?

    Rosen, der står der og rødmer er fantastisk. Har også selv nogle roser, der som de eneste vækster i haven står med en enkelt blomst eller to. Sikke et fokus sådan en skønhed får i dette næsten ikke-ekstisterende novemberlys. Man fryder sig over sådan et syn og sådan et farvepift i alt det grå, brune og grumsede.

    Jeg arbejder stadig i haven, men når jeg er færdig (DET BLIVER JEG ALDRIG!!!)vil jeg også kaste mig over lidt udendørs juleudsmykning i form af kogler, lærkegrene, røde æbler, kastanjer, Mariebær, pærekvæder og mos etc etc etc i lange lange baner.

    Glæder mig til at følge med i din juleudsmykning, som med garanti bliver en meget æstetisk oplevelse.

    Hav en dejlig uge.

    De kærligste hilsner og tanker

    SvarSlet
  12. Hvor er det en smuk og dejligt enkel opstilling du har lavet, og tilpas julet til tidspunktet :-)
    Jeg har lige været i havecenter idag og fået lidt 'godter'. Men jeg faldt stadig for det lilla og pink, så helt julet er jeg ikke endnu åbenbart :-D

    SvarSlet
  13. Tak for de søde ord!

    Marianne - Åh jo, det er helt og aldeles nødvendigt for mig at pynte lidt op hist og her. Manden siger jeg er tosset - han har nok ret!!

    Vivi - ja du kan rigtig slå dig løs ;-)

    Marlene Staudefe - de er købt på en tidligere arbejdsplads, producenten hedder Steffen Berg. Det er potter fra Toscana, de er vildt fede og fåes vist nok stadig - har da set dem hist og her!

    Tante EverGreen - ååååh, jeg kan lige se det for mig i din skønne have med hyggelige arrangementer rundt omkring. Stemningsskabende ;-) - ønske rmig Hemmelige Haver til jul, og håber på at Julemanden hører mit ønske! Ellers ved jeg hvad jeg skal d. 25/12 - købe bog over nettet!!!!

    Hanne i haven - lilla hitter igen i år til jul - så måske kan det bruges til lidt julepyntning også??

    SvarSlet
  14. Jeg har også set dem rundt omkring - kommer faktisk til at tænke på at Havegalleriet har haft nogle lignende - købt på Grønttorvet, tror jeg. De er supersmukke ;-)

    SvarSlet
  15. Fin og enkelt opstilling.
    Rart at have noget kønt at kigge på.
    Smuk Rose. dejlig farve.
    Tak for kigget.

    SvarSlet
  16. hej Tulle ..dejligt ser det ud,,eeelsker div opstillinger , men det gør en hver pige vist..du måga naglet det til bordet hvis blæsten spiller dig et pus...god dag til dig krammer herfra ..Diana

    SvarSlet
  17. hello there and thank you fοr уour infoгmаtion – I've definitely picked up anything new from right here. I did however expertise several technical points using this website, since I experienced to reload the web site lots of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective exciting content. Ensure that you update this again soon.

    Also visit my web blog: näsplastik

    SvarSlet
  18. Hi! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting
    a new project in a community in the same niche. Your blog
    provided us valuable information to work on.
    You have done a wonderful job!

    Also visit my page play jackpot 6000 free

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...