tirsdag den 8. november 2011

Rider med på Øjebæ-bølgen

Og viser jer mit forkromede overblik oppe fra den nye terrasse:

Typisk November - diset, fugtigt og råkoldt. Staudebedene skal luges grundigt igennem, og planter flyttes rundt og deles osv.


Det er der jo sådan set ikke så meget øjebæ over - det ser jo bare sådan ud nu. En af øjebæ ´erne skimtes dog i baggrunden - en stor gylletank bag læhegnet...


Og drejer vi kameraet denne vej, kan man så se vores skønne bygninger... Her ville en lille million gøre underværker, nyt tag og en gang kalk, måske endda nye vinduer i min ridehal, hvis vi rigtig skulle flotte os...

Og der har skam også været et forslag fremme fra en ( parcel-hus!! ) ejendomsmægler om at rive hele skidtet ned!! Hun mente, at gårdspladsen var ren Morten Korch idyl - resten skulle væk!!! Jo jo. Vi var så ikke enige - jeg vil ikke undvære min ridehal, eller maskinhallen til alt vores brænde ( og rod ).
Men, der er uden tvivl plads til forbedringer...

14 kommentarer:

 1. Hej Anette
  Mine øjne fangede det helt igennem skønne lysthus i hjørnet - nu kan man jo ikke se på så lang afstand og på denne årstid, om du har slyngroser osv voksende op af det - for det ville da bare fuldende idyllen.
  Ja parcelhus og landbrug er jo altså to vidt forskellige ting, sikke en mægler, at foreslå at I river bygningerne ned tsk tsk - sikke en idiotisk idé. Man bor jo netop med al den udbygningsplads fordi man kan lide det og bruger det.......
  Tak for kigget af november-haven :o)
  Kh Helle

  SvarSlet
 2. Du har da en smuk have.
  På landet kan alting nu ikke ligne et fotografi.
  Jeg bor selv på landet, og der skal jo være plads til mange ting, og det koster en halv bondegård hvis alle bygninger skal se ny ud.

  SvarSlet
 3. Skønt Anette.....er helt falde bagover misundelig over jeres lange kig ud over markerne og det smukke lysthuset.

  Gyllebeholderen er jo nok ikke sådan lige at slippe af ded, men heldigvis er der store træer der tager udsynet det meste af sæsonen......er måske mere bekymret over lugten ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Tænkte faktisk præcis som Dorthe, mere på lugten end udsigten.

  Wow en udsigt, jeg ku' godt 'leve' med jeres bygninger (bortset fra at vi ville få samlet ALT for meget skrammel :)

  Til sidst må jeg lige takke dig, Tante Tulle. Jeg har leget med visne blade, inspireret af din blog. Mit er så på 0a niveau, men det er jo også en start :)

  SvarSlet
 5. Udsigten over markerne er misundelsesværdig. Jeg er så nærsynet at jeg ikke kan se gylletanken, men jeg kan godt forestille mig at den ikke er en køn nabo.
  Jeg kan godt forstå at I er glade for al den plads og også at det er en stor opgave at vedligeholde dette.
  Jeres have ser supergodt ud:)

  SvarSlet
 6. Skumle-skumle... efter at have skrevet en længere svada, melder Blogger om en eller anden fejl.... mer' skumle-skumle....

  SvarSlet
 7. Jeg synes også at der er skønt hos dig :-)
  Bygningerne, pyt med det. Jeg tror ikke at nogen forventer at så mange og så store bygninger kan se perfekte ud.
  Jeg kunne slet ikke finde gyllebeholderen til at start med :-)
  Måske hvis du blandede lidt stedsegrønt ind i krattet foran den, thuja og kirsebærlaurbær, så tror jeg at den ville være næsten forsvundet hele året.
  Er den i brug?

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Udsigten er jo fantastisk. Haven er novemberskøn!

  Og ridehal kan man da ikke leve uden i dette kolde land, hvis man er rytter året rundt.
  Du er superheldig at have en hal på matriklen. Jeg har lidt længere, nemlig 600 m til Hinnerup Ridecenter med hal(!), herfra hvor jeg bor.

  Glædelig november.

  SvarSlet
 10. Hej Tulle

  Din have er afgjort ikke grim! Hvad er nu det for noget sludder. Det er bare november. Bygningerne. Tjaaa. Kønne er de jo ikke, men de tjener et formål, og jeg må sige som Cugina, godt det ikke er mig, for sikken masse bras jeg kunne få samlet.

  Til SkumleFniis vil jeg blot sige: Gør nu som jeg har sagt: Log ind på din blog FØR du kaster dig rundt på andres og skriver.

  SvarSlet
 11. Hej Tulle. Jeg synes heller ikke rigtig jeg kunne få øje på gylletanken. Men hvor er du heldig at have din egen ridehal, det må være dejligt, så kan man altid komme ud at ride uanset vejret. Jeg synes også, den ejendomsmægler kom med et dårligt råd. Det kræver masser af tid at holde sådanne bygninger, når man bor på landet og man skal jo også have tid til at hygge sig, hvilket du i hvert fald kan i jeres skønne have!

  SvarSlet
 12. Helle - jeg kæmper og kæmper med at få arkitektens trøst og klematis til at vokse op ad lysthuset, men de vil bare ikke!!!! Opgiver snart og planter efeu -det plejer da at gro som ind i bare... Og nemlig ja, det er jo på grund af bygningerne vi købte stedet!!

  Landbohaven - ja billigt er det ikke at renovere. Vi har startet med stuehuset, det var vigtigst.

  Frk. Solhat - ja vi nyder også udsigten, den er helt fantastisk. Vi kan se ret langt på en god dag.

  CuginaK - det er faktisk ikke så slemt med gylletanken. Det er kun når de kører gylle til og fra, at den lugter - ellers er der intet. Og hvor det glæder mig at jeg har kunne inspirere dig ;-) Det er sikkert blevet fint! Og bygningerne... de er skam fulde af skrammel.. jeg er samler, til min mands store ærgelse!!!

  Lisbeth - ja der er noget at se til hele tiden...

  FruFriis - er enig med Nette, det driller nemlig også mig, det skidt!!! Men log på din egen først ;-)

  Hanne - hegnet består af store tjørn og nogle ahorn. Vi prøver at blande syrener ind imellem. Foran gylletanken står ahorn og hyld, så om sommeren ser vi den næsten ikke. Stedsegrønt var en god ide´- jeg tor bare ikke, det kan få fat med mindre vi tynder lidt ud.

  Kisser - jeg er også bare så glad for ridehallen. Bruger den dog alt for lidt!!!

  Nette - nej jeg mener heller ikke den er grim. November har sin egen charme. Men bygningerne skæmmer altså lidt. Men nå - vi ser om jeg vinder de 89 millioner i Lotto ;-)

  SvarSlet
 13. Skøn have du har :-)
  Ejendomsmæglere har nogle gange en underlig holdning til tingene. Mennesker er forskellige, og det samme er deres boligvalg.

  Jeg er dog glad for jeg ikke skal bekoste vedligehold og renovering på så mange bygninger, men hvis man har brug for dem, er de gode at ha :-) Tænk sig at have sin egen ridehal, det er da helt perfekt :-)) Så betyder det knap så meget, at bygningerne måske er knap så kønne at se på.

  SvarSlet
 14. Kære Tulle helt slemt syntes jeg ikke det er... Men noget pudsig med et hus der har vinduer, men dog ingen vinduer alligevel :-D
  Fedt med en ride hal og opbevarings plads!
  K. Gro

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...