torsdag den 3. november 2011

På gren-rov

Kender I det, når man lige har skrevet en laaaaang kommentar, og den så ikke blev sendt...? Argh! men det jeg skrev var:

Tusind tak for jeres positive tilkendegivelser omkring Isabellas-nomineringen. Jeg er så stolt alene af nomineringen, og som de andre, føler jeg også at jeg har vundet! For det er da fedt at et magasin som isabellas sætter fokus på blog-verdenen. Og den ære tilfalder jo alle bloggere, der bruger tid og energi på at blogge om det, der står hjertet nærmest.

Nok om det for dene gang.

Idag skal jeg på rov....


Gren-rov.. denne fine stak grene ligger så fint og venter på mig inde i skoven! Men ak, jeg kan jo ikke køre derind med bil, så de bliver lidt ad gangen fragtet hjem med barnevogn!
De har den helt rette farve og form til julebinderier..

Elsker den skov. Har sagt det før, men jeg føler mig privilegeret og taknemmelig over at have skov så tæt på.

Nede i "byen" står dette smukke, gamle bøgetræ.

Se lige stammen - den er enorm! Måske er det flere små, der er vokset sammen. Jeg bliver fascineret hver gang, jeg går forbi. Og glæder mig over, at selv om den står lidt upraktisk i en indkørsel, har den fået lov at blive.

11 kommentarer:

 1. Jeg kender godt det med kommentaren - det er vildt frustrerende og fremprovokerer en stribe af skældsord og uskøne grimasser, når det hænder for mig ;-)
  Imponerende stamme på det gamle træ - den hører da næsten til i eventyrernes verden.
  Ha' en dejlig dag - og god fornøjelse med alle grenene :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 2. Jeg er bare så misundelig på dig, at du bor så tæt på skoven. Det må være skønt lige at gå "rundt om hjørnet" når der er noget du skal bruge. OK, jeg kan være i en skov på 10 minutter i bil, men der er for langt at gå.

  SvarSlet
 3. Ja, for en byrotte som mig så ser jeres omgivelser så dejlig idylliske ud. Hvis jeg husker rigtigt, så er det første jeg husker om dig og bloggen noget med en grøn skovagtig indkørsel til ejendommern hvor I bor og morgenbilledet med hestene. Godt at du husker at værdsætte det :o)
  Hver gang jeg laver en kommentar så highlighter jeg og "copy" før jeg forsøger at sende - går det galt så har jeg teksten i copy-hukommelsen.
  Det har reddet mine kommentarer adskillige gange.

  SvarSlet
 4. Hej Tante Tulle. Jeg synes, det er så flot, at I er blevet nomineret. I har allerede vundet, men alligevel bliver det spændende, hvem der løber af med sejren! Jeg er spændt på hvad du skal lave af grenene og håber, du viser billeder. Jeg er ikke så kreativ når det gælder blomsterbinderi, så derfor vil jeg rigtig gerne se hvad andre kan gøre og måske snuppe et par tips!!

  SvarSlet
 5. Hvor er det gamle bøgetræ dog smuk.
  Det kunne være morsomt at kende træets alder.

  SvarSlet
 6. Årh mand hvor gad jeg godt bo tæt på en skov - så ville jeg helt sikkert begynde at løbe....jo jo det ville jeg...:-). Kæmpe KÆMPE tillykke med nomineringen. Hvor er det fantastisk for dig Anette :-)

  SvarSlet
 7. Jeg er helt vild med det gamle træ, smukt....

  Du har allerede vundet en masse ved nomineringen alene - dejligt med fokus på blogverdenen.

  SvarSlet
 8. Skønt med skoven lige om hjørnet.
  Jeg glæder mig til at se, hvad du får ud af grenene. Smukke er de i sig selv, men du kan jo nok få noget ekstra flot ud af dem :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det skønt det gamle træ :-) Måske er sådan en fætter fredet?
  Jeg glæder mig også til at se hvad du kreerer med alle de grene. Jeg kan ikke lade være med at smile, når jeg forestiller mig hvordan du tramper afsted med barnevognen fyldt med grene :-)

  SvarSlet
 10. Hej ven ... tænkte om du mon kender historien bag dette fantastiske bøgetræ? Det ligner nemlig det man kalder musebøg.De opstår når en mus samler vinterforråd af bognødder i sit underjordiske bo og glemmer placeringen eller dør. Når så ingen kender boet, kan bognødderne spire frem til en tæt samling af nye bøge, hvor stammerne evt. vokser sammen med tiden.
  Sødt at tænke på at det er en lille bitte mus som står bag noget så stort, smukt og fascinerende!

  SvarSlet
 11. Hej Tante Tule

  Nå må vi lære hinanden at kende. Jeg har været "væk" fra bloggen i et par måneder, fordi jeg jo er syg... men vil så bare sige. at du har fat i noget her.

  Jeg nyder dinebilleder, og det er jo noget af det, det handler om; At glemme sig selv og bare nyde. Og være i nuet.

  Knus fra
  Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...