lørdag den 15. oktober 2011

Reddes hvad reddes kan

Forleden aften så jeg, at vejrudsigten lovede nattefrost, og så fik jeg travlt! Ud med saksen og klippe de sidste georginer og lathyrus, i tiltagende nattemørke ( uf, hvor bliver det hurtigt mørkt!! ) og satse på, at blomsterne var nogenlunde pæne - jeg kunne faktisk ikke se noget til sidst!!

Og det blev så til sådan en glad multi-farvet buket, der står og lyser op i et mørkt hjørne. Uhmmm.

På arbejdet havde vi sådan nogle klodser med en tynd pind på, og de lå bare gemt i en krog. Det er en udfordring, jeg godt kan li´, for det er altså sjovt at bruge gamle rester på en ny måde.

De har været brugt til skilteholdere. Jeg har bundet et plasticrør på ( dem fra roser, I ved nok ) og lyng rundt om det, med lidt sød tråd og perler. I "tutten" har jeg sat en frisk blomst. Sødt og nemt!

Weekenden byder på havearbejde, dahliaknoldene skal op, vi skal en tur i skoven og vi skal se lidt nærmere på en mulig skovsti i vores have... I hører mere fra mig senere!

Ps. Tak for alle jeres kommentarer - jeg læser dem alle, men når sjældent at svare. Jeg tør ikke love, det bliver bedre - men jeg bliver glad for hvert enkelt ord ;-)

GOD WEEKEND ;-)

8 kommentarer:

 1. Jeg har altid tænkt, at jobbet som blomsterdekoratør ikke kan være det værste der findes. Der må være en vis glæde ved at stå og fremstille forskellige skønne buketter og dekorationer :-)
  Er dog helt klar over, at i ikke kan bruge oceaner af tid på hver enkelt ting, og at arbejdstiderne ikke altid er lige spændende ;-)

  Jeg kan godt li de ting du har lavet :-)

  SvarSlet
 2. Du burde have haft en pandelygte som Claus Dalby:o) Det blev en skøn buket og dine kræmmerhuse er ret fine:D
  I år nåede jeg endelig ud og sakse hortensia til en skøn krans - så bliver jeg så svært tilfreds med mig selv, for det er ellers altid noget jeg ikke får ført ud i livet.

  SvarSlet
 3. Selv om du ikke kunne se noget, så fik du da en smuk buket ud af det.
  Mange skønne farver.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 4. En skøn buket du fik reddet og hvor er det nogle søde "kræmmerhuse" du har lavet - ud af "ingenting", meeeeeeeeennnnn.... at sige det var NEMT!!! Det kommer vist an på hvis fingrer der nørkler med det... ;o)))

  SvarSlet
 5. He he, jeg vidste der nok kom en kommentar i den stil, Fru Friis!!!Men det VAR altså nemt... ;-)

  Vivi - det er også et dejligt job på mange områder. Specielt når vi har tid til at "lege" - det sker ikke så tit.

  Lisbeth - ja, jeg sendte også en tanke til Risskov da jeg fumlede rundt derude.. det var måske en julegave-ide´?

  Landbohaven - tak ;-) Det er skønt med sådan en multifarvet buket af og til.

  SvarSlet
 6. Fine dekorationer...
  Go' weekend til dig

  SvarSlet
 7. Kære Tulle,

  nørjh for en dejlig og humørfyldt multifarvet buket, du har plukket i mørket:o) Den måtte meget gerne stå på mit spisebord.

  Kræmmerhusene på stager er også virkelig fine.

  Ja, det er med at frådse i haveblomster inden frosten tager dem nu. Jeg har lavet nogle kranse i vådoasis, hvor jeg har brugt masser af klokkeranker og rosenslynger. Elsker noget der snor sig og det giver sådan et vildt casual look, som jeg godt kan li`.

  Hvad kunne du ikke få ud af sådan nogle "råvarer"? WOW......får helt mundvand bare ved tanken.

  Hav en dejlig solskinssøndag. Vi skal ud og nyde det, for vejrudsigten truer med rusk og snusk igen i næste uge.

  Godmorgenknus

  SvarSlet
 8. Merete - tak ;-) Og i lige måde

  Tante Grøn - nu må du altså se at få din egen blog!!! ;-) De kranse ville jeg gerne se! Kan lige forestille mig hvor skønne de er blevet. Mini Tulle og Hr. Tulle skal også med i haven idag, vi vil også ud og nyde vejret. Og gøre klar til en sending roser! Stort knus til dig, og tak for dine mange kommentarer :-)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...