fredag den 25. marts 2011

Jeg har flettet mig en kurv...

For noget tid siden var jeg på pile-rov i de omkringliggende hegn. Jeg synes pileflet lyder spændende og er fascineret af, hvad man kan lave. Og så har jeg en kreativ skabertrang, der i den grad er understimuleret af at gå på barsel!!!
Så jeg flettede denne kurv igår:


Jeg vil ikke prale med udseendet - men jeg har nu altså heller aldrig lært hvordan man gør. Jeg prøvede mig bare lidt frem. Kurven er ihvertfald holdbar, og den er da praktisk til en saks og andre haveredskaber, når man skal i haven?Og så lige et "skud" fra en forårskrukke.

Bloggen har nået 52 læsere - det er da stort ;-) Jeg glæder mig over hver og en af jer, der synes, at det er hyggeligt at kigge med her! Tak for jer - og god weekend!

8 kommentarer:

 1. Kjmpesøt!!
  jeg har meldt meg på et kurs der jeg skal lære meg å flette pil, moro å lære noe nytt

  Ønsker deg en trivelig og fin helg

  SvarSlet
 2. Hej Anette,
  vældig vældig hyggelig kurv :) Fedt at bare prøve sig frem ! Skønt når skaber trangen presser sig på ;)

  SvarSlet
 3. Det var flot gået. Jeg har også meldt mig til et kursus i april, men det er med plantestativer. En kurv tør jeg ikke kaste mig ud i endnu ;-)

  SvarSlet
 4. Hov , i øvrigt er en lille præsentation måske på sin plads. Sprit ny blogger og min første kommentar på en blog nogensinde :) Jeg har igennem noget tid læst på en masse og din vender jeg gerne tilbage til. Meget hyggeligt sted du har :)
  God weekend

  SvarSlet
 5. Jeg har flette flere stativer, hvilket er vældigt sjovt. Jeg kan bare godt være lidt bare for at din charmerende kurv vil falde fra hinanden, når pilen tørre. Normalt bruger man tørret opblødt pil, når man fletter kurve og andre lækkerier??

  SvarSlet
 6. Pia - velkommen i blogland, jeg surfer forbi dig senere :-)Tak for roserne.

  Madam Bæk - Det tror jeg også, jeg risikerer... pilen har stået ude og tørret i bundter i et par måneder, og jeg blødte dem ikke op, da jeg flettede. Ja, amatør er man vel. Vi ser hvor længe den vil holde, det betyder ikke så meget, det var sjovt at lave den.

  SvarSlet
 7. jeg tror at du har talent, og med lidt vejledning bliver du super sej - godt gået.

  SvarSlet
 8. Den er mega sød Anette, jeg syntes den bliver endnu mere sød når det er lidt ukorrekt :)Sød.

  God aften

  Iben

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...