onsdag den 30. marts 2011

Arbejdsdrømme...

Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne vil have min egen butik. Specielt, når jeg har surfet rundt og set blogs fra en masse skønne steder, så tænker jeg : DET VIL JEG OGSÅ!!  Så tankerne har kværnet, planer er blevet lagt, og forelagt diverse banker - uden held...

Det må da lykkes før eller siden. Hvad så nu? Ja, jeg er så lige blevet arbejdsløs, da min arbejdsgiver gik konkurs. Jeg er stadig på barsel, men min datter starter i dagpleje på fredag..  Så det store spørgsmål, og det, der fylder allermest i mit hovede: Hvad gør jeg nu...


 Jeg tænker videre......

9 kommentarer:

 1. Så er det jo nu, at du har chancen. Grib den, så får du lov at arbejde 58 timer i døgnet, indtil du dør... til gengæld elsker du dit arbejde :)

  SvarSlet
 2. Hæ, hæ, Frøskuffen... Det er rigtigt...

  Nå, Anette, det bliver spændende at følge. Det er dejligt at være selvstændig, men ja, der er også meget arbejde, men så arbejder du til gengæld for dig selv :-)

  Hvor er det, du bor?

  Smuk buket du har lavet :-)

  SvarSlet
 3. Held og lykke hvad enten du vælger det ene eller det andet.

  SvarSlet
 4. Jeg forstår godt dit dilemma. Hvad du end vælger, så pøj pøj med det.

  Meget smuk buket. Det er du i hvert fald rigtig god til ;-)

  SvarSlet
 5. Uha, var det bare et spørgsmål om at vælge, så var jeg længe igang ;-) Næææhm, det er de stædige banker, der spænder ben. Og dem kan man ikke overtale til noget for tiden....

  SvarSlet
 6. Ja, der er vel også krise i den branche.....

  SvarSlet
 7. Hmm, ja det er ikke spor nemt lige for tiden.Og uhh hvor jeg kender drømmen :) Hæng ved og mon så ikke det går i opfyldelse.Engang!!
  Ville freelancing være en mulighed for dig? Det kunne da være en start, selvom det kan være svært at finde timer nok måske.
  Meget yndig buket iøvrigt :) Hvad skulle man dog gøre uden Astrantia , stjerneskærm.Skøn skøn. Har du den i haven?

  SvarSlet
 8. Lys til din mavefornemmelse. Sprang selv ud som selvstændig for 2½ år siden og har ikke fortrudt ét eneste sekund, selvom jeg sagde farvel til en fed løn og virkelig god pensionsopsparing og goddag til det ukendte. Men jeg elsker hvert sekund og der er så mange andre goder og værdier der følger :-)

  SvarSlet
 9. Aiii gab mig selv... Du skal selvfølgelig LYTTE til din mavefornemmelse ....... :-)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...