torsdag den 13. januar 2011

Projekt Dækketøjsskab

Se da lige her, hvad jeg fandt igår!!!
Nogle gange er man heldig, når man går på genbrugs-jagt.
Jeg har gået og ønsket mig et dækketøjsskab, for efterhånden er køkkenet blevet for lille til alt det "pæne" service.
Så jagten satte ind, og selvom jeg godt nok havde noget helt andet og mere vitrine-agtigt i tankerne, spøgte dette skab i hovedet på mig helle natten til igår!!


Jeg MÅTTE eje det - og nu bliver et karlekammerskab altså til dækketøjsskab.


Men sådan et gammelt møbel kræver en kærlig hånd og noget knofedt. Man kommer langt med en klat trælim og en skruetvinge..
Og senere kommer malingen til. Har også fundet noget sødt voksdug til hylderne - man kan ikke få hyldepapir mere, som man kunne i gamle dage ( gamle dage er for mig alt over 30 år siden;-) )

Og så fandt jeg lige disse søde kopper også. Har nogle stykker i forvejen, de er så søde med løgblomster eller fyrfadslys - men kunne jeg finde løgplanter, nej... så det må komme senere. Måske jeg skulle aflægge min arbejdsplads et visit!!!

3 kommentarer:

 1. Ååå så nydelig skap,lekkert.
  Klem:)

  SvarSlet
 2. hi hi, det bringer minder tilbage til mine meget unge år - jeg var mokka kop samler. Ja, det var alle pigerne, så til børnefødselsdagene med skolekammeraterne, gav vi hinanden mokkakopper..... gu' ve' hvor de små kopper er henne!

  SvarSlet
 3. rigtig sødt skab, dejligt selv at sætte "gamle" ting i stand. Jeg købte selv en gammel hylde i går og er ved at male den. Den skal hænge i stuen med fine ting på. God weekend Anne Gine

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...