lørdag den 1. januar 2011

Om at gøre noget godt for sig selv..

Nu hvor et nyt år lige er begyndt, er der mange, der gør status over det forgangne år og tænker over forventninger til det nye. Jeg er ingen undtagelse på det punkt!

Her i juledagene fik jeg tid til at male disse to billeder. Og nytåret giver mig en god anledning til at tænke over: Hvad vil jeg have ud af 2011? Hvad kunne jeg godt tænke mig, og hvad er MULIGT at realisere? Alt er muligt - dog er nogle ting nærmere rækkevidden end andre!


Og en af de ting, jeg altid godt har kunne tænke mig, er at tage et malerkursus. Og vupti, i lokalsprøjten, var et aftenskolehold med start i Januar! 1 stk tilmelding sendt - og så vil jeg glæde mig som et barn til juleaften.

Jeg har dog også andre - og større- planer for det nye år. Men lad os nu se, hvad der sker. Jeg kan ikke realisere det hele på en gang, men jeg kan forberede jorden godt inden jeg sår mine nye frø!

Hvad vil I gøre for jer selv i det nye år?

5 kommentarer:

 1. Kære Tante Tulle.

  Jeg kan godt lide den nederste billede. Det er jo skønt, at have planer for fremtiden. Om tingene så kan realiseres må tiden vise.
  Jeg har ikke større planer end, at få de sidste bede omlagt.
  Jeg har en drøm om, at komme en tur til Holland og se tulipaner, men med to gamle hunde er det svært, at sige om det bliver i år. Desuden vil jeg meget gerne en tur til Italien til efteråret, men det kan kun blive en realitet, hvis den ældste hund er taget til de evige hundemarker, hvilket hun ikke skal før tiden er inde. Så må Italien vente..

  Ha' nu en dejlig 1 januar.

  SvarSlet
 2. Hej Tante Tulle
  Nu har jeg været rundt på din dejlige blog. Hold da op, nogle flotte dekorationer, du laver! Og en dejlig have, med mange skønne planter! Og Skovhytten... Her vil jeg gerne følge med...
  Godt Nytår,
  fra Line

  SvarSlet
 3. Jeg synes at dine digitalisbilleder er alle tiders og at du er en dygtig maler, men om ikke andet, så er der sikkert inspiration at hente - og ikke mindst en "skemalagt" tid til at male, jeg kan forestille mig, at du ikke har for meget tid at bruge på malerierne. Selv håber jeg, at jeg engang får taget mig sammen til at lære lidt akvarel maling, mine egne forsøg er ikke gået så godt :-) Jeg ser mig selv sidde på en skammel og med solhat i Toscana i fuld gang med penslerne.... man har lov at drømme :-)

  SvarSlet
 4. Hi

  I would like to send you an email, but I couldn't find your email adress. So please contact me om

  floralblogas(at)gmail.com

  /Em

  SvarSlet
 5. hej
  Jeg syntes at billede nr. 2 i rosa farver er super flot:)
  God dag til dig Anne Gine

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...