mandag den 10. januar 2011

En plante-lanterne?

Hm, kan man det? JA - for jeg har lige gjort det.... Endnu en hoya har fået et stativ at slynge sig på. Dette stativ har jeg lavet som en bowle, så man som vist kan sætte en fyrfadslygte ned i. Den er også stor nok til en vase med blomster, eller en anden plante... en 2-i-en´er! Forestiller mig en vase med hvide tulipaner, der hænger i overflod ud over kanten... men i mangel af hvide tulipaner blev det altså en plante-lanterne idag!


I øvrigt skal I også lige se vores foderhus. Billedet er taget ud af terrassedøren og med max zoom på kameraet - det lykkedes mig at få skovskaden med! Kan I se den?
De er så flotte - de almindelige husskader er jo ikke en populær fugl, men jeg synes altså skovskaden er smuk. Og den er velkommen her. Den spiser fint side om side med solsorte, musvitter og skovspurve.

2 kommentarer:

  1. Jeg syntes også vældig godt om skovskaden og nyder når den eller rettere de, kigger forbi. Jeg syntes nemlig at de oftest kommer som par, når den første er ankommet afventer jeg pænt næste indflyvning! Men de er også meget sky, den mindste bevægelse og så er det good-bye for denne gang.
    flyvske hilsner fra fru friis

    SvarSlet
  2. En god idé med blomsterlanternen ;)

    Knus og kram herfra

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...