søndag den 27. februar 2011

Min brudebuket, og lidt om en speciel dag

 Det var da slet ikke nemt at finde et godt billede af min brudebuket.....
Fandt et, men så drillede teknikken mig, og jeg kunne ikke lave opløsningen høj nok. Nå!

Men, altså, buketten lavede jeg af bl. a. kamelæonroser, sat i oasiskugle i et stativ af bonsai-tråd - kan ikke anbefales. Meningen var, at tråden skulle lave krummelurer hen over rosenkuglen, men det blev alt for vakkelvornt. Henover kuglen er en ranke af græs og hjerteranke med orkide´hoveder og lidt perler. Jeg havde så også sat lidt perler i håret for at matche og knaphulsblomsten var også en orkide´med en perle.

Men sikke et arbejde at ville lave alt selv, og holde det hjemme..... godt vi fik maden udefra!


Synes líge dette billede skulle med. Det var en stor dag på mange punkter, og specielt fordi min far fulgte mig op ad gulvet i sit stiveste puds.
Om aftenen begyndte hans ben at svigte, 3 dage senere havde kræften ædt så meget af rygmarven så han aldrig kom til at gå igen. Vi mistede ham få måneder senere.
Jeg er meget taknemmelig for at han var med på vores store dag, og holdt sig så frisk. Nu kigger han ned til os af og til og holder øje med vores ombygningsprojekter, som han var en stor hjælp til.


4 kommentarer:

 1. En smuk-smuk buket, - og I ser ud som om det var en rigtig dejlig dag. Skønne fotos :o)
  Jeg kender også til hvad kræften kan gøre ved ens forældre, så jeg sidder her med en lille tåre i øjet når jeg læser din historie. Hvor var det skønt for din far og for dig, at han oplevede denne dag, og jeg tror bestemt også at han følger jeres videre færd deroppefra :o)
  Ha' en dejlig søndag.

  SvarSlet
 2. Ja, det er en smuk buket, og den passer selvfølgelig perfekt til din flotte kjole. Det er dejligt at have billeder fra den slags højtider, minder har det med at blegne lidt efterhånden - jeg taler af erfarenhed :-)

  SvarSlet
 3. Sikke dog en dejlig og smuk buket du har bundet til jeres store dag. Glæden lyser du af dine dejlige billeder.

  Det er dejligt for dig at du nåede at opleve denne dag sammen med din far og at du har dejlige minder og billeder som du kan huske og se på når du har lyst.

  SvarSlet
 4. Den kirke virker lidt bekendt ?? er det ikke Sommersted Kirke ???

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...