onsdag den 9. februar 2011

Endnu en blomst

Af de malede, altså

Og nu forestiller jeg mig jo en skare af folk, der udbryder " Næh - det er da en narcis Thalia "
Nå måske ikke, men det er det altså. Ihvertfald på det billede, jeg har malet efter. Det kan I iøvrigt se tidligere på bloggen, helt tilbage som et af de første indlæg.

Det er sjovt med det kursus. Jeg bliver så hidsig når det ikke vil som JEG vil.... suk... og så griner jeg af mig selv, og at jeg kan blive så sur fordi jeg skal lære noget nyt!!! Det er nok sundt - ihvertfald tager jeg nye skridt i maleriet, og synes egentlig godt om den nye stil! Selvom jeg bander indædt, når fru lærerinden kommer og pensler løs på mit sirlige værk... PORCELÆNSMALERI kalder hun det og hiver den store, grove pensel frem og knalder lidt på hist og her. Og jeg må overgive mig, det er langt mere spændende med grove strøg og mere farve. Live and learn....

Nå men fotoet er lidt mørkt, der er flere synlige blade på den ægte vare. Er blevet så bidt af den gale pensel at jeg endda overvejer at lave en hel kollektion og prøve at få den udstillet et sted - hos tandlægen måske, så man lige for en stund glemmer hvilken oplevelse, der er i vente...

Og give-away ´en løber stadig!

4 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på, jeg vinder din give-away.

  Glædelig onsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Det billede må du gerne udstille hjemme hos mig, hvis tandlægen ikke er interesseret - og et af nogen perlehyacinter, nu du er igang .... :-)

  SvarSlet
 3. Hej Anette
  Første gang jeg er på din blog, men det bliver ikke sidste gang. Du har et job med blomster og så bor du på landet, du må nærmest være lykkelig. Jeg vil meget gerne være med i lodtrækningen om de spændende frøposer. Håber jeg er heldig.
  Bedste hilsener fra
  Kirsten L.

  SvarSlet
 4. Ih, du er da dygtig til at male! Flot billede :-)

  Mange hilsner

  Marlene

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...