søndag den 10. juni 2012

Selvsået frodighed

Endelig fik vi lidt regn! Haverne har manglet det - jeg indrømmer gerne, at i år har jeg altså vandet! Sidste år fik jeg næsten ingen pæoner, da alle knopperne tørrede ind. Det skulle ikke gentage sig i år.

Det tegner godt. Store, fyldige knopper. Og en selvsået digitalis - jeg har givet dem lov til at sprede sig hist og her, og i år synes jeg, at den eftertragtede cottage-stil er kommet tættere på.


En smule inspireret af Fru Friis... Find en fejl... skal hilse og sige, at sådan en valmue er ret svær at aflive. Jeg har flyttet en del af planten, med held, men resten lever lystigt videre på de stumper af rødder, der måtte være tilbage!

Det er da smukt...


Mit gul/hvide bed fik tilført en håndfuld lupinfrø - fra en hvid lupin - sidste år....

Og denne verbascum er også en selvsået variant - men den er da fin!

Til sidst en lille dusk.
Begge kameraer driller - det ene tager ikke gode billeder ( som dette, hvor farvemætningen er helt forkert) og det andet kan jeg kun tage ganske få billeder med, så er batterierne tomme.
Tjah - et nyt kamera må på ønskelisten.


9 kommentarer:

 1. Planterne ser så smukke ud med regndråber på - og naturens krydsninger af farver dem må vi enten se charmen i eller flytte dem hen til et godt match.
  Fortsat god søndag

  SvarSlet
 2. "Lidt regn"? ......Hvilket land er du flyttet til?

  I går og i foregårs havde vi styrtregnsbyger, i dag småregn.
  Jeg har lige forladt et loppemarked før tiden, fordi det regnede og blæste, så jeg ikke kunne styre mine ting.

  Smukke billeder.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Tit ved naturen hvor den skal etablere sig, så det er godt ud og det er dine digitalis jo et godt eksempel på. Men den kan jo også tage fejl. Jeg har lige fjernet flere røde valmuer fra mit blå bed - de havde det ligesom din - de passer ikke ind i farveholdningen. Men jeg håber da, at de er til at blive af med igen.
  Ang. batteri til kamera, så havde min søster det samme problem som dig. Vi fandt et nyt batteri på nettet til rimelige penge. Og nu vi var igang, så købte jeg et ekstra til mit eget kamera. Batteriet løber altid tørt, når man skal igang med at tage fotos. Og så er det altså lykken at have en helt nyopladet parat :-)

  SvarSlet
 4. Efterhånden skal det nok lykkes for dig at få lutter hvide og gule planter i bedet - men måske vil du til den tid ha' et bed med blandede farver - ha ha
  Godt med lidt regn - desværre har jeg lige plantet Tobaksplante og Petunia i en ikke flytbar vase, jeg havde glemt at de ikke bryder sig om regn ak ak

  SvarSlet
 5. Smuk Verbascum, men valmuen er godt nok ikke noget hit i det bed. Jeg har haft en lignende, det tog flere år at få den slået ihjel, men det lykkedes til sidst :o)

  SvarSlet
 6. Meget smukt, jeg kan godt lide billederne, selvom der er lidt drillerier, siger du:)
  Husk, hvordan vi higer efter sådan en skønhed (med eller uden de røde valmuer) om vinteren:)

  SvarSlet
 7. Din have ser skøn ud - og husk nu, at der også var en slange i Paradisets have...

  SvarSlet
 8. Gode billeder fra din smukke have og så mange skønne blomster.
  Tak for kigget.
  Ha` en dejlig aften.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...