lørdag den 21. april 2012

Lilla-puder og tulipaner på spring

Altså! Når det nu hedder blåpuder.. hedder denne vel lilla-pude...?

De er da søde. Jeg har ikke set den lilla/mørk pink farve før, så de røg fluks med hjem.

Tulipanerne begynder at gøre væsen af sig - Negrita, Jan Reus og Jimmy. Tror også jeg lagde nogle Angelique, men de kommer senere. Jan Reus ( mørkerød ) var først fremme i skoene.

Japansk kirsebær ( Brilliant ) blomstrer nu, bedene er klar, marken er harvet... kom bare an, sommer!

Thalia - den er min absolutte forårs-yndlings-narcis selvom den er lidt troløs. Så må man investere lidt hvert år, men de er da smukke.

Hm, Ice Follies måske? Nyindkøb fra sidste år - den er da sjov.

Projekt maling af hus og bygninger sat igang.. første lag cempexo påført, og det pynter!

14 kommentarer:

 1. Jeg håber, at det er tørvejr hos jer, når I sådan har maleprojekter igang - her regnede, lynede og tordnede det i formiddag, men heldigvis holdt det op - vi har d'atte tid til at sidde inde nu :) Det bliver rigtig, rigtig flot når dine tulipaner springer ud.

  SvarSlet
 2. Åh bare det var mig der var i gang med projekt maling af hus... det trænger i den grad :o) Det ser godt ud det I har lavet...
  Skønne tulipaner du viser... det går bare stærkt med dem nu, og hvor er det dejligt :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 3. Orange og rødlilla sammen er ikke noget jeg før har haft i haven - men jeg har fået øjnene op for kombinationen i sidste sæson herinde hos jer andre bloggere. Det skal afprøves i år i min have. Den orange tulipan giver flot modspil til de rødlilla på det billed du viser i dag. Hvordan undgår du at de bliver spist af rådyr - har I vildthegn om haven ?

  SvarSlet
 4. Din japanske kirsebær er skøn :-)

  God fornøjelse med malearbejdet, det er da noget af et projekt at komme igennem.

  SvarSlet
 5. Det ser SÅ dejligt ud hjemme hos dig.

  Rigtig go´weekend

  Iben

  SvarSlet
 6. Jeg har også været rundt og kigge til tulipanerne. Nu står de på spring alle sammen. Din kirsebær er skøn. Jeg har også Thalia, en stor skønhed.
  Ja, nu kan sommeren bare komme an, jo før jo bedre.

  SvarSlet
 7. Hvor ser det hele fantastisk ud :-)

  God søndag :-)

  SvarSlet
 8. Narcisen thalia er smuk, Hanne viser den også i dag på sin blog.
  Jeg har også den farve i "blå" pude :o) den er rigtig smuk.
  God arbejdslyst med maleprojektet.

  SvarSlet
 9. Jan Reus er vel nok flot, ja - de andre jo også, men den mørke fangede mest. Nu skriver I snart allesammen om den skønne narcis Thalia, den skal jeg vist også have indført i mit hvide bed, for den er meget smuk.

  Åh, dit kirsebærtræ.... suk :)

  God arbejdslyst.

  SvarSlet
 10. Det ser da drønflot ud med de tulipaner sammen, sikke et gilde.
  Er også misundelig over dit malerarbejde det er også noget der venter mig i år.
  Smukke smukke billeder.

  SvarSlet
 11. Kære Anette

  Det var dog enormt, som I har gang i alt muligt. Det med malearbejdet må da være lidt vanskeligt med det vejr, vi har for tiden. Jeg skal bare male nogle stolper og plankeværk, men træet skal jo for pokker være helt tørt først.

  Fatter ikke at både tulipaner og narcisser er så langt fremme hos dig! jeg har også lagt Thalia, men de er sandelig ikke sprunget ud, så jeg har snydt og købt nogle i en krukke, for de er så smukke og dufter himmelsk.

  SvarSlet
 12. Hej. Der er også gang i den hos jer. Vores tulipaner står med knopper, men jeg tror, der går en uge endnu før de springer ud. Det er sjovt at se her i blogland så forskelligt løgvæksterne er fremme. Vi er nok nogle af dem, der er lidt bagud. Vores narcisser er først lige nu begyndt at springe ud. Men vi bor jo også nord for Limfjorden!

  SvarSlet
 13. Hvor ser det bare godt ud med rækken af tulipaner, skønne friske farver. Og kirsebærtræet er så yndigt. Dejligt billede med de hvide havemøbler, som jeg også er helt vild med.
  Ja, Vi kan kun blive enige om at Thalia er skøn. Mine står i et lidt hævet bed, og som jeg skrev har jeg haft dem i 10 år, så måske var det en idé. Undvære dem kan vi ihvertfald ikke :-)

  SvarSlet
 14. En skøn rundtur i din have med alle forårsvæksterne, det ser dejligt ud. Nu er det jo mandag morgen, så jeg håber I nåede et stykke vej med det store malerarbejde. Ha' en forrygende uge :o)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...