mandag den 12. marts 2012

Veloverstået Blomsterdag

Det var godt nok en lang dag for mig igår. Halvsløj og træt op kl. 05.30 og afsted til Lalandia, hvor vi afholdt Afdelingsmesterskab i moderne blomsterkunst. Kl. 8.30 gik vi igang med første opgave, Forårsfornemmelser, hvor vi fik udleveret en stor glasskål.

Vi var heldige denne gang at have rigeligt med flotte varer - jeg havde dog allerede hjemmefra besluttet mig for at holde det enkelt, da netop begrænsningens kunst falder mig ret svær!! Så jeg holdt mit arrangement helt i lime/blå.

Opgave 2 var en hovedbeklædning til Eliza Doolittle, der skulle til hestevæddeløb på Royal Ascot. Igen var mit mål at holde det enkelt, så jeg er tilfreds med resultatet, men kan også godt se fejlene. Rosen er syet, dvs. 6 roser skilt ad og samlet igen et kronblad af gangen!!

Vinderen hos seniorerne, ( de udlærte ) blev denne kreation. Hun vandt også prisen for mest innovative løsning. Kirstine fra Iris i Fredericia, som har lavet den, er en del af det landshold, der blev nordiske mestre sidste år, og hun er virkelig dygtig. 3 ud af 4 landsholdsdeltagere stillede op i vores afdeling igår - så jeg havde skam ikke de store forventninger til medaljer, for niveauet er meget højt.

Hos juniorerne - eleverne - blev denne nr. 2, men jeg synes altså den er flot og kreativ. Skaberen er Søren fra Munch og Levison i Kolding.

Publikum valgte denne hat til favorit. Den er lavet af Marie Gabenfeldt fra Fleurie, Kolding.

Min placering? Sådan lunt i svinget, lidt over midten, og jeg er godt tilfreds. Det er femte gang, jeg deltager, og det er min bedste placering. 2 gange har jeg vundet publikumsprisen selvom dommerkaraktererne har ligget lidt lavt. Sådan ser vi så forskelligt på det.

Kl. 18.30 var jeg hjemme, og nu hel-sløj, så jeg glæder mig over at have en hel uges ferie!

25 kommentarer:

 1. Rigtige flotte kreationer. Især dine ;0) kan særlig godt lide hovedbeklædningen til Eliza, imponerende arbejde med rosen!

  SvarSlet
 2. Ja jeg synes altså også bedst om dine kreationer. De er rigtig fine, vinderen er da ikke lige mig, men måske er jeg for gammeldags :o)Juniorernes kan jeg også godt lide.
  Rigtig god bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja den er meget anderledes. Et godt eksempel på, at dommerne og "almindelige" mennesker ser meget forskelligt på det.

   Slet
 3. Hvor spændende at komme med til for os herude bag skærmen. Hvor er det flotte ting altsammen, jeg er dog dybt imponeret over din rose, det kan mit ikke-kreative øje jo slet ikke gennemskue. Flot arbejde.
  Rigtig god bedring til dig, brug nu ikke hele ferien i sengen det skulle blive et fantastisk havevejr denne uge :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og jeg er stadig sengeliggende, så det bliver vist ikke til så meget havearbejde i denne uge. Øv!

   Slet
 4. Hej Tante Tulle :-)
  det er altid svært at dyste med proffer,men jeg syntes din udgave er lige så flot som de andre,den der rose er da fuldstændig fantastisk ;-)
  knus Maj-Britt

  SvarSlet
 5. Hej Anette
  Wow hvor er det super flotte kreationer, jeg synes altså din Eliza Doolitle hat er flottest. Sikke en rose, det med at den er syet sammen af flere roser forstår jeg slet ikke at man kan.
  Tusind tak for kigget og RIGTIG god bedring..
  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - det er såmænd slet ikke så svært, men det er et værre pillearbejde.

   Slet
 6. Hvor ser det spændende ud :-)
  Jeg kan godt li din hovedbeklædning og den der blev nr. blandt juniorerne.
  Vinderen og publikums valg er jeg knap så begejstret for, men sådan ser vi alle så forskelligt på tingene ;-)

  Jeg ærgrer mig vild over at jeg ikke kom ud og se det. Var kommet helt fra det, og kom pludselig i tanke om det, da vi sad og spiste aftensmad, men da var det jo desværre for sent.

  En af mine kollegaer var derude og se, han har taget billeder af det hele, så jeg får sikkert det hele at se , men kun på billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. I har jo også nok at se til - man kan ikke være flere steder på en gang! Sjovt, at din kollega har knipset løs - jeg håber, det er nogle fine billeder, du får at se.

   Slet
 7. Sikke da meget kreativitet og så på en gang, hvor er det smukt.

  KH. Margrethe

  SvarSlet
 8. Ja, den der store, smukke rose, den er vi vist flere, der ikke helt kan gennemskue. Kunne man ønske sig et blogindlæg med forklaring af, hvordan du gør?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg da tage op til overvejelse ;-)

   Slet
 9. Anette, din hat er helt vild sød og jeg håber at du snart har det bedre.

  SvarSlet
 10. Aij, hvor var det nogle flotte kreationer. Jeg synes virkelig din hat var rigtig flot. Den kunne sagtens gøre sig i selskabet! God bedring.

  SvarSlet
 11. Kære Tulle,

  skønt at se blomster-binder-haute-couture:o) Tusind tak for dejlige og spændende billeder. Er helt exet med alle de fantastiske hovedbeklædninger, men skulle jeg til derby i Ascot, ville jeg helt bestemt vælge din kreation. Den er feminin, sofistikeret og så er den der rose da bare totalt blæret:o) I love it:o)

  Rigtig god og snarlig bedring til dig, søde.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tante, mange tak for de rosende ord. Jeg tror også at mange ville vælge min lille, enkle hat fremfor de store kreationer, men dommerne har jo ret når de siger, at det jo er en hatte-konkurrence, og mit bud derfor nok er lidt til den lille side. Men jeg kunne da sagtens finde på at lave sådan en sag til mig selv, hvis der altså kom en anledning til at bære den!!

   Slet
 12. Hvor er det skønt, at så mange smukke ting.

  SvarSlet
 13. Flotte kreationer du viser, og din er da pragtfuld også. Det må alligevel have været sjovt at deltage (og hårdt, når man er sløj) - så nu må du have god bedring så du hurtigt kan komme ud i haven og nyde ferien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jo, det var sjovt - og meget hårdt. Det var en lang dag.

   Slet
 14. Det er nok ikke meget trøst, men jeg vil da helst gå til musical med din hat på :)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...