onsdag den 28. marts 2012

Åh ja. forår..

Martsviolerne i fuld sving. De står og hygger sig blandt små gule påskeliljer, og det ser så godt ud - foto kommer, næste gang vejret arter sig! Lige nu stormer det en halv pelikan, og der er sandflugt - ikke sjovt at være ude.

Sidste års indkøb, en hvid aconitum er på vej op. Jeg tog frø i efteråret, og de blev sået for nogle uger siden - de er alle spiret, så der bliver en god portion!

Nååårh... en sød farve. Den anden blomst er en Arabis - vist nok noget iberis-agtigt noget, den var vældig fin. Stenbedsplante, tror jeg.

Hvem kan stå for de ternede vibeæg.. ikke jeg. Skønheder!

Bortset fra det - jeg har fået ny mailadresse, og skal have ændret den i google-systemet. men jeg kan ikke finde ud af at ændre den primære e-mail, kun tilføje en ekstra - så jeg logger jo ind med den gamle, som ikke eksisterer længere. Er der nogle kloge hoveder derude, der ved hvordan jeg gør det?

15 kommentarer:

 1. Så många vackra vårblomster du visar! Underbart!

  Kram

  SvarSlet
 2. Violer er altså skønne trods deres lidenhed :o) Og vibeæggene er jeg også vild med, - nå ja og hornviolerne... og de latinske du nævner ved jeg ikke hvad er!! Men forår er det!! ;o)

  SvarSlet
 3. Violer og vibeæg er bare mums!!!
  K.Gro - Kan desværre ikke hjælpe med det tekniske:(

  SvarSlet
 4. Hm er desværre ikke klogere end dig, så jeg kan ikke hjælpe. Prøv at spørge Berit fra Irishaven, hun er god til det der teknik.
  Den ser fin ud din Aconitum, det er da heldigt at frøene spirer lystigt.

  SvarSlet
 5. Flot blog, som er inspirerende med mange billeder. Tak for kikket, jeg har tilmeldt mig i dag på din blog Forårshilsner

  SvarSlet
 6. Ja det er da ren forår med de planter.
  Det tekniske kan jeg ikke hjælpe med.

  KH Margrethe.

  SvarSlet
 7. Næææh, jeg ved ikke hvordan, men jeg kan da nyde dine forårsblomster, hvor ser det dejligt ud.

  SvarSlet
 8. Foråret er lige skønt - hvert år - forunderligt.
  Teknisk er jeg ganske debil.
  Men måske har du lyst til at deltage i give away hos mig?

  Glædelig onsdag.
  KIrsten

  SvarSlet
 9. Dejlige billeder af forår. Med hensyn til det tekniske må jeg også melde pas.

  Ha' en dejlig aften :-)

  SvarSlet
 10. Jeg tænkte også Berit fra Irishaven må kunne hjælpe. Ja violer er noget så skønne og har den mest vidunderelige duft og så kan de kandiseres og bruges til pynt på kager og andet lækkert.

  SvarSlet
 11. Tak for de skønne forårsbilleder :o) Det var svært at fange noget i dag derude, for intet stod stille i den blæst :o)

  SvarSlet
 12. Hej. Hvor er dine stedmoderblomster bare søde, en rigtig sød farve. Desværre kan jegikke hjælpe med emailen, men jeg nød dine billeder i stedet for.

  SvarSlet
 13. Ej det var godt du viser billeder af din acontium - som jeg nu ved er en stormhat :-) ... Jeg fik byttet mig til en masse nye stauder sidste år og nu dukker der jo en masse op som jeg ikke kan huske hvad er.
  Nyd din dag.
  Kh Lone

  SvarSlet
 14. Hvor er det skønne små forårsskønheder du har :-) Det er en skøn farve på stedmødrene. Jeg elsker også vibeæg, de er så fascinerende.
  Jeg kan desværre heller ikke hjælpe dig teknisk.

  SvarSlet
 15. Dejlige billeder.
  Hvor er dine vibeæg smukke.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...