søndag den 15. januar 2012

Jeg har da raget til mig...

Nu er det vist på tide med nogle opdateringer! Efter en uge med influenza ( piv ) var det bare skønt med dejligt vejr idag, så jeg kunne komme ud og se til alle mine "børn" :

I efteråret var jeg blandt de heldige vindere hos Frøskuffen . Jeg fik lyserøde perlehyacinter, ranunkler og anemoner, og de ar alle lagt i potter i drivhuset. Nu titter de første op! Og idag fik jeg da lige købt frø for en mindre formue også hos Frøbutikken så jeg glæder mig som et lille barn til at modtage alle godterne!

Hos Susanne med bloggen Akelejer og andet meldte jeg mig til en forpligtende give-away. Susanne sælger nemlig også frø via Susannes BlomsterCafe og der var udloddet rosa gyldenlak og lilla ridderspore. Betingelsen var, at vi skulle fortælle lidt om projektet undervejs: Gyldenlakkerne blev hurtigt store og er blivet priklet om i en plasticbakke, men kun en enkelt af riddersporerne har vist sig. Måske gør jeg noget forkert - jeg har også sået andre riddersporer, og de spirer også meget begrænset..Hm!

I haven nyder jeg denne skønhed lige nu.

Og de første vintergækker er tittet frem.


Clematis Jackmannii fik en tur med saksen idag. Se bare hvor fine knopper, den har allerede nu. Man skal bare være hård - den skyder jo helt vildt senere og bliver meget omfangsrig!

Og så fik jeg sået hvide, dobbelte akelejer - en gave fra Marie-Louise fra Den Frodige Have .

Jo - jeg har da rigtig raget til mig !!

15 kommentarer:

 1. Hvor godt - Gyldenlakkerne ser store og flotte ud. Jeg er spændt på hvilken farve de vil få.

  Riddersporene? Ikke til at vide hvad der er sker der. Men hav tålmodighed. De kan nå at spire når vejret bliver lunere

  SvarSlet
 2. Godt du atter er frisk, sikke skønne billeder Hilsen Heidi

  SvarSlet
 3. Herlige ting du har "raget" til dig :o) Mine gyldenlakker fra Susanne er blot små fine spirer, resten venter jeg også på.

  SvarSlet
 4. Godt du er rask igen, sikke mange fine planter du har fået fremdrevet - held og lykke med dem.

  SvarSlet
 5. Sikke en forårskådhed :-)
  De der lyserøde perlehyacinter er jeg lidt misundelig på - glæder mig til at se en masse skønne billeder af dem, når de springer ud :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 6. Er mega meget misundelig på de der lyserøde muscaris, har ledt efter dem overalt... ville så gerne sælge dem som frø i min butik, men de er umulige at opspore engros:-(

  SvarSlet
 7. Sikke nogle fine planter du har raget til dig...

  SvarSlet
 8. Det gør da ikke noget, at du "rager til dig" - du er jo god til at dele bagefter :)

  SvarSlet
 9. Med din entusiasme under jeg dig gerne alle de skønne sager :) Dejligt, du atter er frisk

  SvarSlet
 10. Heeej!

  Men så roligt att du vill vara med och inspirera med ditt växthus på Svenska Trädgårdsbloggar!!! Har lagt till en länk till din blogg nu!! Jätteläckert växthus... och vilken supermysig blogg du har!! Lägger till mig som följare direkt!!

  Stor kram
  Charlotte

  SvarSlet
 11. Skønt med sådanne ragesager ;0) Det bliver da helt fantastisk med blomster flor.......og suk.....også misundelse her fra hvad de lyserøde angår ;0)

  Godt at du er ved at være ovenpå igen så du kan komme ud og nyde den friske luft :0)


  Knus Dorthe

  SvarSlet
 12. Dejlige ting at stå op til efter en gang influenza! (fortsat god bedring - tager jo lidt tid at blive menneske igen).

  Hjerteligst

  SvarSlet
 13. Hej. Det ser rigig godt ud. Sikke mange spændende planter, du har gang i. Jeg glæder mig også rigtig meget til at se det hele spire og blomstre. Håber du sætter mange billeder på!

  SvarSlet
 14. Ja, det har du da :-) Herligt med så mange blomsterbørn at se frem til. Riddersporerne skal nok komme igang når det bliver varmere, tror jeg. De spirer tit lidt spredt.
  Det er jo lige en vinter som passer Gyldenlak. Jeg glæder mig til at se dem igen når de blomstrer senere på foråret. Jeg elsker Gyldenlak og de dufter jo vidunderligt :-)

  SvarSlet
 15. Dejlige livsbekræftende billeder! Tak ...

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...