lørdag den 28. januar 2012

Bare lige et par stykker mere..

De orange-røde er længe blevet nedprioriteret. Men i sensommeren købte vi lidt flere til den afdeling, så i år burde der ske mere på flamme-fronten.

Bare lidt hygge...


God weekend til alle i blogland!

8 kommentarer:

 1. Det kan jeg godt forstå. de sartere farver er også utrolig smukke - men de er jo efterhånden alle vejne. Så jeg får altid øjnene lidt ekstra op, når flammerne spiller i et eller flere bede.

  SvarSlet
 2. Flamme-collagen er utrolig flot. Jeg tror, at der kommer mange flere bede med de gule/orange farver i fremtiden. Indtil videre har de ikke været særlig "in" - men lur mig :-)

  SvarSlet
 3. Endnu et par smukke collager :) God weekend

  SvarSlet
 4. Jeg blev helt varm i hjertet af din flamme-beds-kollage - dejlig, dejlig!

  SvarSlet
 5. Så vidt jeg lige kan overskue så er der vist 4-5 flammebede på vej her i haveblogland. Det bliver spændende at følge jer andre og få flere ideer.
  Der dukker garanteret nogen orange op i forsommeren som jeg har glemt at få flyttet til deres nye bed - så må skovlen frem igen.
  Fortsat God weekend.

  SvarSlet
 6. Mmmm flere skønne billeder... og din hygge-collage oser da bare langt væk af hygge... så er missionen vel udført :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 7. Hej. Jeg kan også rigtig godt lide "flamme-kollektionen" Der må gerne være nogle skrapper farver også. Det var rigtig hyggeligt at kigge på.

  SvarSlet
 8. Jeg er også blevet glad for de orangerøde farver. De har haft lidt trange kår hos mig før, men i år kommer der meget :-)
  Smukke collager ;-)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...