tirsdag den 12. april 2011

Hjælpsomme blog-folk!

Bloggere må være et særligt folkefærd. Når man sådan surfer rundt på diverse blogs, er der masser af gode råd, inspiration, give-aways og informations-deling... Sikke et herligt samfund! Måske er det havefolket især, der er sådan? Uden at vi egentlig kender hinanden, forærer vi ting væk og hjælper med det, vi nu kan.

Idag vil jeg gerne takke to med-bloggere:

Lene fra Bag Havelågen for tegninger og anvisninger på et støbt bassin. Planen er fra Anne Justs have i Hune, der er nogle dejlige regnvandsbassiner, som mange gerne vil gøre efter - også mig! Og jeg har tegnet og regnet, og er kommet frem til en løsning, der passer til vores grund - men med hjælp fra Lene har jeg fået detaljerne på plads!

Line fra FauerFlora for valmuefrø - Line sælger frø af egen avl, og poserne er SÅ søde. Line udlovede frø til de faste læsere af hendes blog, og der er jeg iblandt. Kig ind forbi og se, hvad Line ellers har gang i! Jeg glæder mig til at se de fyldte valmuer blomstre.

God dag til jer alle - pas på, I ikke blæser væk...

4 kommentarer:

 1. Hej Anette,
  Selv tak. Jeg har fået tegningerne af Ina fra http://annasplads.dk/ og Fru Friis fra http://frufriisfroebo.blogspot.com/ tilbød også sin hjælp - så jeg giver bare tegningerne videre. Det er skønt at vi kan hjælpe hinanden, og jeg var meget glad for den hjælp jeg fik af Ina.

  SvarSlet
 2. Det er dejligt, at vi kan bruge hinanden ;-)

  SvarSlet
 3. Vi skal da bruge hinanden :-) Det gør det hele SÅ meget sjovere.

  Ha' en dejlig aften

  SvarSlet
 4. ... og så kan man tit finde et link til endnu en spændende blog som man ikke har set før....

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...