fredag den 15. april 2011

Farver i haven

Synes Picasa er et sjovt, lille program at lege med ,-) Her er samlet nogle friske snap-shots af havens farvepragt. Der sker en masse derude nu!

Sommerfuglene er godt igang. Og kirsebærtræerne er ved at springe ud.

Er de ikke bare skønne, de gule farver? Måske en hade-farve for mange, men set på denne måde er de da smukke og meget forårs-prægede. En enkelt mælkebøtte har sneget sig med på billedet - de er faktisk smukke. Tænk, hvis de var lyserøde, mon man så ikke lod dem stå...

Hvert år dukker et mylder af selv-såede violer op. Og jeg elsker at gå på opdagelse og se, hvordan de har krydset sig. Der kommer en masse forskellige afkom ud af det!

8 kommentarer:

 1. Dejlige forårsbilleder.
  Hvor er det dejligt, at der dag for dag kommer flere og flere planter frem i vores haver, som vi kan gå og glæde os over.

  SvarSlet
 2. Sikke smukke forårsklæder din blog har fået!

  Gule blomster er gode om foråret, ellers undgår jeg den helst.

  God weekend.

  SvarSlet
 3. ja, det går hurtigt nu, dag for dag. De japanske kirsebær i Tivoli var sprunget, det var så flot.

  SvarSlet
 4. SÅ fine billeder :) Det er virkelig skønt at følge livet i haven nu. Super duper :) Jeg tror du har ret, hehehe hvis mælkebøtten ver lyserød var det måske ikke lige så forhadt et ukrudt. Blomsten er jo i virkeligheden vældig fin!!! Og jeg er slet slet ikke til gul, undtagen lige nu :)

  SvarSlet
 5. Ja, Picasa er en hurtig måde, at lege med billeder på.
  Den gule farve har jeg det så som så med, men har den lidt hvidt i sig, synes jeg den er dejlig. Har sat en del gul/hvide tulipaner og påske/pinseliljer så skal blomstre første gang i år her i haven.

  SvarSlet
 6. Smukke farver - go' ferie med forhåbentlig masser af dejligt have-vejr ;0)

  SvarSlet
 7. Jo - det er nogle dejlige billeder. Og jeg er også helt med på de gule :) Faktisk ville jeg have taget et billede af mine blå skillaer, der står og blomstrer skønt mellem gule vorterod. Lige et syn for svenskere! Men dejligt, alligevel ;)

  SvarSlet
 8. Dejlige billeder. Det vælter jo heldigvis frem nu med spirer og blomster. Herligt ;-)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...