fredag den 30. juli 2010

Ærø-billeder...


Her er det kirkegården, eller rettere haven omkring kirken i Marstal. Jeg synes, de formklippede søjle avnbøg er så fine. Der var lavet en hel allé af dem. Fed effekt.


Badehus i Marstal. Nok det mest fotograferede "hus" på Ærø!!!

Sæberiet i Søby, et hyggeligt lille sted, der laver de skønneste, økologiske sæber. Mums.

Voderup Klint, der var bare flot. Masser af vilde blomster, blandt andet timian! Klimaet er lige et par grader lunere end i resten af landet, og det så vi tydeligt, da der overalt på øen stortrives figentræer!

4 kommentarer:

 1. Beautiful photos! What is that blue flower? It's blue as sky!

  SvarSlet
 2. Har fundet nogle gode motiver at male på Ærø, jeg håber at du viser det på bloggen, hvis der kom et par billeder ud af det :-)

  SvarSlet
 3. Hello Tuija, the blue flower grows wild here in Denmark, it is not a typical garden plant. It is called Cikorie her, but I don´t know the latin name. But the blue colour is absolutely beautiful!
  Sussi, der var motiver overalt ;-) Det er virkelig et paradis for kunstnere, lyset er også helt fantastisk. Jeg fik lavet et par akvareller derovre, det kan da godt være de lige bliver lagt herind. Men ideérne står i kø nu til kommende malerier - så det er jo bare at gå igang! Hav en dejlig weekend, Hilsen Anette

  SvarSlet
 4. Hei again. It's Cichorium intybus, Sikuri in finnish.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Chicory

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...