fredag den 2. juli 2010

Maleri i skyggen

På sådan en (u-)hyggelig varm sommerdag - næsten 30 grader - gider jeg bestemt ikke lave fysisk krævende aktiviteter! Ja, der er ukrudt i bedene, og sikkert masser af andet fornuftigt at give sig til, pudse vinduer f.eks. .... Men istedet valgte jeg at lade mig inspirere af de flotte digitalis, der blomstrer netop nu i min have. Så jeg tog et par stole, et staffeli, lærred og malergrej

Og satte mig i skyggen under vores store rødbøg. Her fik jeg malet lidt, mens mine fødder fik en tur i vaskebaljen fyldt med koldt vand! Aah, det var skønt. Og maleriet kan I se her.


Jeg er ret "ny" i blomstermaleriets kunst, men har absolut lyst til at forsøge mig med flere blomstermotiver!

5 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig beskæftigelse på sådan en dejlig varm sommer dag - dit forsøg med blomstermalerier er da lykkes meget. Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 2. Tak og god weekend til dig også ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Anette! Sikke et dejligt maleri, meget sommerigt - og smukke lilla'e nuancer. God weekend til dig. Glæder mig meget til at se flere af dine billeder, og følge din blog. - Fru. Krull

  SvarSlet
 4. Kjempefint maleri! Sommerlig...Så morosomt det må være å kunne male =)
  Ha en fin helg!

  SvarSlet
 5. Nøj hvor er det et skønt billede, jeg har netop været i Irland og var dybt betaget af de vilde digitalis - og prøve faktisk at tegne dem, men ak,ak, fingrene vil ikke det som øjet tror at det har set..... men jeg bliver ved med at øve mig.... og måske. Men igen, dit billede er bare så fint.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...