tirsdag den 22. maj 2012

Sidste udkald - Staudehaven Fyn

men allerførst en stor tak til alle jer, der har skrevet søde hilsener til mig i forbindelse med butikskøbet. Jeg lover, at vise noget fra butikken - den får nok sin egen blog, men hvad der lige skal ske med denne - Tante Tulles - er endnu ubestemt...

Nå! Søndag var vi en tur i Staudehaven ved Vissenbjerg. Haven holder ophørsudsalg og sidste åbningsweekend d. 1-2-3-juni, så vi ville lige nå at se haven en sidste gang. Vi har været der mange gange før, men den er så fin og kan ikke ses for meget.

Vi har ikke været der før mens rhododendronerne blomstrer - de er bare fine. Se det smalle løv på den til venstre, er det ikke flot.. den så nu ikke så sund ud som de store.

Den japanske afdeling er meget gennemført. Mmm mums


Et sødt partnerskab af småhjerte og jordbær


Min absolut yndlingsdel af haven, her er kuperet terræn, vandløb, woodland stemning og meget frodigt.Alpehave er her også - her står en hytte, som har givet os inspirationen til vores skovhytte.

Skovhaven igen - bare dejligt...


I aften går turen til Toftlund, hvor der er 5 åbne haver - I kan finde adresser mv. på Havens hjemmeside, hvis I skulle have lyst til en aftentur. Jeg medbringer kamera ;-)

10 kommentarer:

 1. Synd at så smuk en have lukker, for man kan jo se hvor utrolig flot og varieret den er på dine skønne billedee! Og tillykke med butikskøbet - det blir eigtig spændende:-)

  SvarSlet
 2. Sikke fine billeder af en skøn have. Jeg kan godt forstå at du har fundet inspiration der og lige måtte se den en sidste gang.

  Stort tillykke med butikskøbet hvor er det spændende, jeg glæder mig til at se billeder :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 3. Dine billeder giver et fint indtryk af Staudehaven, som vi flere gange har benyttet som pausested på køreturen fra Salling til København.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det dejligt ud - jeg har gemt billedet af småhjerter og jordbær i mit bibliotek, jeg skal helt sikkert ha fundet småhjerter til at plante mellem mine lyserøde jordbær - tak fordi du viste billedet :-)

  SvarSlet
 5. Tak for rundvisningen.
  Smuk have. Gode billeder.
  Ha` en dejlig aften.

  SvarSlet
 6. Tak for gensynet, det er et dejligt sted. Jeg ved ikke om vi når derover inden de lukker... nu må vi se. Jeg blev også inspireret af det lille jordbær og småhjertebed... :o)

  SvarSlet
 7. Tak for turen til Staudehaven Fyn, jeg har aldrig været der, så det var godt at se de smukke billeder hos dig.

  SvarSlet
 8. En dejlig have jeg ikke kendte eksistensen af. Synd at den så lukker. Jordbær og småhjerte en smuk kombination.
  Tillykke med butikskøb!!

  SvarSlet
 9. Til lykke med butikken. Hvis jeg en dag kommer på kanter, kommer jeg lige indenom og får set alle dine smukke blomster-arrangementer IRL ;-)

  Jeg når desværre nok ikke ophørsudsalget i Staudehaven, da det heller ikke ligger lige om hjørnet. Jeg har været der en enkelt gang og var helt betaget. Smukke billeder du har taget derfra :-)

  SvarSlet
 10. Sikke nogle flotte billeder fra en meget smuk have - tak for turen:)

  Og så et kæmpestort tillykke fra mig med butikskøbet. Hvor er det dejligt at nogen tør springe ud i det og etablere sig med eget firma og realisere en drøm. Held og lykke med det altsammen :)

  kh Ulla

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at sende mig en hilsen - det luner så dejligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...